Şuan Yanlış Yaza Bilirim Takılmayın Kuşumun Tırnaklarını Kesmemi İstediler Bende Veterinere Götürelim O kesin Biz Yapamayız dememe Rahmen Yaparız Yaparız dediler Üstüne Gecen Misafir Geldiğinde Ne Var Kuş Tırnak Kesiminde Diyerek Babamı Gaza Getirdi Bu günde Uyarmama Rahmen Ucundan Aldı Şimdi...
Ben yemek almış odama giriyodum kuşum salıktı kapıyı ben ani açtım 9nce bağırdı ben korktum yemeğim düştü 5dk önce oldu biraz sildim ama bakarmisınız veterinere gitmelimiyim
Arkadaşlar yaklaşık 2 saat önce evimize yeni kuşumuz geldi (sultan papağanı) ama benim korkum var küçük ken korkmazdım muhabet kuşum vardı ona bakardım ama mahaledeki bir güvercin bakan abi üzerime atardı kuşları bende korktum tabi nasıl yenerim kuş 2.5 aylık yuvadan çıkmış yem yemekte şuan...
Yeni hdd aldımusb taktım her şey tam ama bi jata alıyorum usb de win 10 var kurulumu nedense oto başlamıyo yardım hata
Or insert Boot Media in selected boot divece and press key
1592039845
Win microsoft un kendi ayracı
Arkadaşlar marka vermeyinidiyo ama wd blue hddm vardı ve 1 yıl dayanamadı bott hatası yüleme sıkıntısı aktarma derken nanayladı 2. El almışılar ( Ben Almadım Abu Dedigim ama kazılayan birisi ) önerinizi bekliyorum
Arkadaşlar bizim burdaki internet kafe Yeni pc alımına gecit 4 5 tane kulan madigi pc var özelikler i3 6. Nesil yada 7. Nesil işlemci ilk gitigimde pc ler yeniydi ordan tahminim baktim i3 tü ve 1050 var oynadıgım da baya ragatı fortnite destansı fiyat 550 tl diyor satan kişi