Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

B1 ehliyet hakkında şehir içi hafif ticariler

16 yaşa düşürülecek 125cc ve şehir içi hafif ticariyi kapsıyormuş bazıları bu dört tekerli atv için dedi de ben bu ehliyetle fiorino/ doblo/ caddy gibi bi aracı sürebilir miyim ?
  2. SadeceBirisi.

Eski popüler yabancı müzik önerisi

Shape of You gibi
  3. SadeceBirisi.

dişim ağrıyor ,ne azaltır

dolgu ağrıyor dişlerimi kapattığımda dolgumun oynadığını hissedebiliyorum önümüzdeki cumartesi doktora gideceğim o yüzden idarelik ağrıyı kesecek bişey lazım
  4. SadeceBirisi.

İnsanlar neden garip bakıyorlar

Annemle babam zorla hastaneye götürdüler öksürüyorum diye bende rastgele bir tişörtümü giydim kırışıkmış millet aval aval bana bakıyorlar
  5. SadeceBirisi.

Yanlış imei kaydı değiştirilebilir mi?

Bir tanıdığımız geçen yılın ilk yarısında telefonunu kayıt ettirmek için telefoncuya götürmüştü telefoncuda kutudaki imei yi yazmış ama kutu başka telefonun olunca o telefon kaydedilmedi Benim aklıma daha yeni geldi e devletten düzeltebilir mi onu yada başka bir telefonun imei sini girebilir...
  6. SadeceBirisi.

Matematik sorusu acil

10 soru 5 şık ama doğru cevap tek 1 tane değil buna göre kaç cevap anahtarı oluşur Soru bu çözdüm bir sonuç çıktı ama yanlış sanırım acil çözmem lazım matematiği iyi olan birisini etiketlerseniz de sevinirim @Kürşat K.T.K @Mehmet Yılmaz @B1L0 @Emre Zengin @F4IRFL4Y @şahin doğan @Yusufx @DR...
  7. SadeceBirisi.

Sınıf değiştirme lise 2

Sınıf değiştirmek istiyorum tüm arkadaşlarım diğer sınıfta benim dilekçeye açıklama yazmam lazımmış neden değiştirmek istediğim için doğal olarak kabul etmezler arkadaşlarımın yanına diye Özet Dilekçeye suriyeliden rahatsız oluyorum diye yazsam olur mu ki (Etiketlemek istiyorum ama...
  8. SadeceBirisi.

Gördüğünüz rüyayı yazın (bende yazdım)

Uzun süredir rüya görmüyordum ama bu sefer çok kötü yaş geldi gözümden.. Şimdi biz maddi bir durumu iyi olan bir aile di balıkçılık yapıyor ve kendi küçük hobi amaçlı tekne var sonra orda ki bir abi istilacı tür var diyor bende dikkatlice izlerken hangi balık öyle diye sonra içerisinde ördekte...
  9. SadeceBirisi.

Konuya yazmayın saat 15.50 sonrası yazan (G@y)

Caddeden giderken benim kuzene çarpmışlar tabela eksik diye sokaktan çıkan araba haklı çıkıyor saçmalık bildiğin neymiş ana caddeden geçen araba sokaktan çıkana yol verecekmişmişte saçmalık rapor tutmuşlar arabanın sağına çarpmış kadın tutanağa soldan hasar yazmış (jandarma kadının kocası...
  10. SadeceBirisi.

FAHİŞ FİYATLI ÜRÜNLERİ PAYLAŞALIM(Yağlı kazıklı ürünlerdir almamanız gerekir)

İlk ben başlayayım https://www.n11.com/urun/powerboost-x58rgb-mesh-panel-atx-kasa-psu-yok-17915370?magaza=dijimarktr
  11. SadeceBirisi.

Bu böcek 2 gündür karşıma çıkıyor

@Gif Man bunun gif’i olur mu hocam bu böcek akrebi kesiyormuş titan mı ne diyorlar aşağıda üstüne pireketle geçirdim ölmedi
  12. SadeceBirisi.

İnsanların köpekten tiksinmesi/sevmemesi

Benim şivava ırkı dişi bir köpeğim vardı. Taki bu güne kadar hiçbir sıkıntı olmadı ama sokak taki boyu 1metre civarı olan sokak köpeklerini kovaladığı için mecburen havlıyordu ve bu sene ben daha bizim 3/4 sokak çevrenin içerisinde 1 tane köpek dahi görmedim normalde eskiden ekmek almaya...
  13. SadeceBirisi.

Sizce arkadaş olmalı mıyım?(foto attı)

Normalde şaka yapmam bu şekilde ama tel no sunu direk verince bi yapasım geldi
  14. SadeceBirisi.

İnsta/ YTkullanıcı adı önerisi

Bu yaz sırf vakit geçirmek için bir insta yada yt hesabı açıp günlük video atasım var içeriğim PUBGm vs vuruşları olur popüler müzikler den sabah ve akşam paylaşım yaparım . Ediyorum işi biraz sıkıntı pc de yapamıyordum telefondan nasıl yapacağım orası biraz düşündürüyor @K1NGO82
  15. SadeceBirisi.

KuruMurad ceza yedi(sanırım benim yüzümden)

https://forum.donanimarsivi.com/konu/casper-excalibur-m-e238fhd-g-23-8-200hz-1ms-3-675-00-tl.938336/#post-8565238 Hakkını helal et hocam sırf şaka olsun diye "son 8 ürün aldın aldın almadın üzülürsün" kaldı dediğini raporladım. İns uzun süre almamissindir senin o Casper indirimlerinden mahrum...
  16. SadeceBirisi.

Abi olmak neden zor?(kardeşlerinden bıkmış biri)

Bir erkek ve bir kız kardeşim var. Erkek kardeşim biraz da olsa saygılı ve empati kurabiliyor. Kız kardeşim ise bencil ve cahil. Eline orta seviye telefon verilmiş ergen ve hiçbir şeyden anlamayı BMW çok güzel diyen biri (sırf denemek için cla200d nin logosuna BMW logosu koyup sordum ve tabii ki...
  17. SadeceBirisi.

Forum tercihler kısmını sıfırlama gibi bir şey var mı

Birkaç şey dikkatimi çekti biraz oynadım şimdi etiketlenmişim bildirimler falan gelmiyor @B1L0 @Emre Zengin
  18. SadeceBirisi.

İsmini değiştiren kullanıcılar isimlerini yazsın

Kafam fena karıştı bazı kişiler isim değişmiş . Bazı kişileri öpsen tanıyordum onura değiştirenler iyice karıştı.
  19. SadeceBirisi.

kardeşim monitörü kırdı..

insanın kız kardeşi olmaz olsun bu agresiflik ne kedinin mamasını katmadım diye kırdı monitörü dengesiz hareketleri var en son çıldırtacak ya ne parasının değerini biliyor nede normal hayatta düzgün para harcamasını parayı çöp edecek şeyler için kullanıyor. monitör çok iyi değildi ama en...
  20. SadeceBirisi.

amazon prime film önerisi

tür fark etmez sarsın yeter
Top Bottom