Arama sonuçları: *

1. Wînd

HIZLI VE ÖFKELİ 10'U NASIL İZLEYEBİLİRİM İNTERNETTEN

İNTERNETTEN HIZLI VE ÖFKELİ 10'U NASIL İZLEYEBİLİRİM PARA VERMEDEN.
  2. Wînd

İstanbul'da (beylikdüzü) 25 bin tl maaşa yaşanır mı?

Arkadaşlar selam ben besyo antrenörlük eğitimi mezunu bir bireyim. Askerlik görevimi tamamladım ve geldim şuan da iş aramaktayım. Fakat maalesef kendi branşımdan yana bir iş bulamıyorum. Vücudum normal düzeyde olduğu için fitness salonları gelişmiş vücut istiyor. Spor ile alakalı Futbol...
  3. Wînd

MEZUN PSİKOLOJİSİ SIKINTISI

Mezun psikolojisi ne kadar kötü bir şeymiş ya, ne b*k yicem diye düşünmekten öyle bir sıkkınlık geldi ki yapmam ama insan içinden ölüp gitmeyi bile düşünüyor berbat bir durum cidden. 4 yıl besyo okuyup bitirdim ve şimdi ne yapacağım diye düşünmekten kendimi bitiriyorum... Vallaha kardeşlerim...
  4. Wînd

Kız arkadaşa alınabilecek hediye

Arkadaşlar selam. Sevgilim için hediye bakınıyorum. Normalde tws kulaklık almak istiyordum fakat slikonlusu kulaktan düşüyor, slikonsuzlar da pahalı. Önerilerinize açığım bütçe 1200-1400
  5. Wînd

Toplanan 100 Milyar TL ile kaç bina yapılır ?

Merak ettiğim bir konu acaba 1 binanın maliyeti ne kadar. Eğer ki 1 bina maliyeti 5 milyon TL ise 100 Milyar TL ye 20.000 Bina yapılır. Yıkılan 200.000 Binanın yanında bu rakama 20.000 bina bana az geldi izlerken bu paraya marmara da yenilenir diyordum. Ben mi yanlış hesapladım yoksa doğru...
  6. Wînd

doğum günü hediyesi

22 Yaşında üniversite okuyan (besyo okuyor) bir erkeğe doğum günü hediyesi ne alınır ?
  7. Wînd

Steam hesabı ilk mail

Arkadaşlar merhaba. Steam hesabının ilk mail adresini nasıl öğrenebilirim ? 1601046013 Bilen varsa yazsın lütfen.
  8. Wînd

Steam hesap satın alma hakkında bilgi

Bilenler cevap verirse sevinirim. Steam hesabı satın alınır mı ? Alınırsa hangi yolları izlemek lazım
  9. Wînd

5x5 fotoğraf yapma

Arkadaşlar vize için hoca fotoğraf çektirdi ve boyut olarak 5x5 olmak zorunda diyor nasıl yapıcam bunu
Top Bottom