Arama sonuçları: *

1. bilgisayartechonology

öğrenci kardeşlerim bana ulaşabilirmi

biz bir e ticaret firması kurmayı hedefliyoruz amozon gibi bir firma haline geleceğiz ekip arkadaşları arıyoruz 4 kişi Saleway Ekibine Katılın ve E-ticaretin Geleceğini Birlikte Şekillendirelim! Saleway ekibine katılarak, gelecekte dünya çapında satış yapacak bir e-ticaret devinin parçası...
  2. bilgisayartechonology

Ankara’da olanlar bakabilirmi

Çukurambarda Sıtkı Usta Diye bir dükkan varmış Hiç gittinizmi gidenlerin tavsiyesi nedir
  3. bilgisayartechonology

iPhone 14 pro Max hayatımızı kurtardı (kaza geçirdik)

Babamla beraber babamın iş yerine gidiyorduk yol boştu 1 araba vardı bizim dışımızda bizle beraber 2, normal bir şekilde 80-100 km ile gidiyorduk sonra bı tane arabanın freni tutmamış arkadan bize çarptı emniyet kemeri takılıydı o anlık çarpmanın etkisiyle kafamızı vurduk sonra ne olduğunu...
  4. bilgisayartechonology

Birisi telefonumu kurcalamış

Okulda telefon toplanıyor bildiğiniz bende verdim biri telefonu açmış şifreyi kırmış oynamış bu durumda ne yapabilirim internetimide harcamış telefonu verdiğimde şarz 100 dü aldığımda ise 35 ti eski telefonumda olsa onuda vermemeliyim
  5. bilgisayartechonology

Yuvalık için ince talaş önerisi

Muhabbet kuşlarıma yuvalık yapçam ince talaş önerisi olan varmı 30tl altı olursa iyi olur
  6. bilgisayartechonology

Bu durumda ne yapmamız lazım

Şimdi biz ingilizce sınavı olduk genelde düşük oldu notlar en yüksek 62 not ben 06 Alldım hoca işlemediğimiz konudan soru soruyor 52 puan soru değeri var sonra verdiği konuyu değiştiriyor ve 34 Puan soru daha gidiyor ve bu konuyu sınav olmadan 10 dk önce söylüyor kitapta bazı sayfalar verdi bu...
  7. bilgisayartechonology

Böyle bir şey olabilirmi

Şimdi normal bir polis silahı istiyorum ama mermi yerine su atsın varsa böyle bir şey link atarmısınız birde silah ruhsat alabilirmiyim ( gerçek silah için )16 yaşındayım
  8. bilgisayartechonology

muhabbet kuşlarım kavgamı ediyor

erkek muhabbet kuşum dişi kuşumun üstüne çıkmış ne yapıyorlar @TinerciAlper
  9. bilgisayartechonology

evdeki eski pc ile ne yapabilirim

evde çok eski bir pc buldum bununla napabilirim i3 8100 h110m4 4gb ddr4 samsung saphire r5 230 sandisk ssd plus 240gb wd blue 1tb hdd wd green 1tb hdd a open 350w
  10. bilgisayartechonology

en iyi fp usb bellek

https://www.akakce.com/usb-bellek/en-ucuz-kingston-128-gb-exodia-usb-3-2-gen1-dtx-128gb-fiyati,831075075.html alınır mı? sizce başka öneriniz varmı
  11. bilgisayartechonology

Sistemim ne kadar eder

Acil bir şey olursa diye merak ettim ederini kfg tam 1678036779 @Kürşat Kütükçü @Ckribrahim sizce ne kadar eder
  12. bilgisayartechonology

netgsm yeni nesi operatör nasıldır

paketleri falan çok uygun turkcell kulanıyorum 6gb paket 95 tl netgsm de 83tl çok güzel bir şey diye düşünüyorum https://www.netgsm.com.tr/uygulamalar/mobil geçen varmı 1678007247 turkcell gibi salla kazan ve benzeri bir şey varmı 1678007573 @şahin doğan @Kürşat Kütükçü @MematiBaş🚬 @James Gg
  13. bilgisayartechonology

bilgisayardan nasıl altın çıkarılır

soru başlıkta eski sistemden altın çıkarmak istiyorum
  14. bilgisayartechonology

herkes şu an ne yapıyor?

ben şu anda kahve yapmış termosa koymuş bir şekilde termosun bardağından kahve içerken bir yandanda masa başında okuldaki ödev için slayt yapıyorum siz napıyorsunuz
  15. bilgisayartechonology

Amozon prime üyeliği

Ben yetki vermediğim halde papara kartımdan 7,90tl üyelik satın alınmış üyeliği iptal ettim ama para gelmedi hesaba ne yapmam lazım kendi kendine harcama yaptı amozon ne yapmalıyım amozonumu arasam
  16. bilgisayartechonology

Arkadaşım benden daha yüksek fps alıyor (çözüldü)

Arkadaşım da 13900k 3080 32gb ram var ddd4 onun sistemi valorantta nasıl benden daha yüksek fps alıyor bende 4090 olmasına rağmen bir problem mi var acaba sistem de
  17. bilgisayartechonology

Tabancayla birini tehdit ettim

Şu gerçek tabancalar polisin kullandığı ama su ile çalışıyor Kurtlar vadisi izliyordum Sonra aldım belime tabancayı tehdit ettim bana bir daha bulaşırmı @mematibaş
  18. bilgisayartechonology

sizce ödeme yapıyımmı

bir tane uygulama amozon da geçerli 500 lira tanımlıycak mış 88 lira( video izledim 90 tane) sizce dolandırırmı amozonda geçerli kod veren uygulama varmı bedavaya
  19. bilgisayartechonology

türkiyede eğitime 20 şubata kadar ara

yeni açıklandı
  20. bilgisayartechonology

herkes bildiği bir para kazanma yöntemi söylesin

benim bildikleerim Bildiğim tüm yöntemleri anlatacağımdan emin olabilirsiniz Nays Bu uygulama iş bankasınım uygulaması İlk başta 1tl bile yatırsan hoşgeldin ödülü olarak 10tl veriyor ama tavsiyem 20tl yatırman 20tl yatırınca bildirim geliyor bildirime tıkla kazı kazan oluyor 4 tane kare veriyor...
Top Bottom