Arama sonuçları: *

1. ibobaran6333

Abdullah abi neden logitech ekipmanlarını incelemıyo

Arkadaşlar aradım aradım bir tanecik videodan başka bulamadım Abdullah abi neden logitech ürünlerini incelemeyi bi sebebi mi var
  2. ibobaran6333

Aile ile izlenecek filmler

Arakdaşlar film öneriniz varmı en son yeşil yol izledik bir şeyler önerebilir misiniz?
  3. ibobaran6333

İnternet Kafeler Hesapları Kaydediyormu

Merhabalar bu sabah bi arkadaşım internet kafeye gitmiş ve fortnite oynamıs oynamak için normal olarak epic games hesabını ve hesabı doğrulamak için hotmail ini açmıs neyse oynarken elektrikler gitmiş ve gelmeyince internet kafeden çıkmıs ve şimdi bana mesaj attı diyoki işte hesabım...
  4. ibobaran6333

İnstagram Dm Atamıyorum

Arkadaşlar instadan yan hesap açtım ama dm işareti yok dm atamyıroum normal hesabımda sorun yok yenı actıgım hesapta ne dm işareti var nede birinin profilinden dm atamıyorum ne yapacagım
  5. ibobaran6333

İnstagram Dm Atamıyorum

Arkadaşlar instadan yan hesap açtım ama dm işareti yok dm atamyıroum normal hesabımda sorun yok yenı actıgım hesapta ne dm işareti var nede birinin profilinden dm atamıyorum ne yapacagım
  6. ibobaran6333

Pc den İnsta Hesabımı Nasıl Kaldırırm?

Arkadaşlar pc den insta hesabımdan çıkış yapıyorum ama çıkınca benim hesabım orda kalıyo ve otomatikmen giriyo kısacası pc ye kaydedilmiş nasıl silcegim pc den çünkü pc ye kardeşim babam falan da giriyo direk insta hesabıma girmelerine istemiyorum
  7. ibobaran6333

Steam ve Epic Aynı Ubi Hesabına Bağlanabilirmi?

Arkadaşlar hem epic games hemde steam i aynı ubisoft (uplay) hesabına bağlamak mümkünmü? Yani kısaca ikiside bir ubi hesabına bağlanabiliyomu?
  8. ibobaran6333

Donanım Arşivi Fivem

Arkdaşlar DA fivem serverinde grove street gibi çeteleri canlandırmak serbestmi sanırsam kartel ve uyuşturucu işleri yok muş ondan soruyorum.
  9. ibobaran6333

Twitch de Donmalar

Arkadaşlar twitchde çok donuyor izleyemiyorum 360p de bile donuyor daha yeni test yapdım 45 downland 19 upload aldım neden boyle oluyor
  10. ibobaran6333

Stoklar Ne Zaman Yenilenecek?

Arkdaşlar bu stoklarr ne zaman yenilenecek genel olarak her üründen bahsediyorum msı mag forge kasaların stogu bıttı gameekstra dan zowie mouse alacaktım yarısının stogu yok xdrive da hiç ürünün neredeyse stogu yok bu stoklar ne zaman yenilenecel?
  11. ibobaran6333

Laptop tan oturum kapatma

Arkdaşlar babam iş yerindeki laptop unu getirmişti bende ondan outlook umu açmıstım nasıl kapatcam kapattım ama laptop u acınca resmim gözüküyo nası kapatcam (oturum açma yazısın orda resim)
  12. ibobaran6333

Steam Hesabı E posta Degişme

Merhaba arkadaşlar ben outlook kullanıyyordurm gmail e geçmeyi düşündüm epic games ve steam hesabımın e postasını gmail hesabımdaki e mail e çevirsem bi sorun olmaz demi
Top Bottom