Arama sonuçları: *

1. umuttt

İdeoloji testi gelin sonuçları paylaşalım

https://akademiklink.net/wordpress/poltest/index.html
  2. umuttt

Ramiz Dayı vs Seyfo Dayı

bence ramiz dayı
  3. umuttt

İngilizce Dinleme sınavı

Dinleme sınavı olduğumuzda sürekli 25 üzerinden 2-3 filan alıyorum nasıl yükseltebilirim bu notu
  4. umuttt

Aldığınız en kötü not

benim 55
  5. umuttt

Sebepsiz üzgün hissetmek

Ortalık mutluluk dolu olsa bile birden hayat enerjim kesilip üzgün hissediyorum. Çözümü var mı veya böyle hisseden başka birileri var mı?
  6. umuttt

2023 beklediğiniz şeyleri verdi mi

Bana vermedi.
  7. umuttt

cs2 fps kaç alıyorsunuz

csgo ile cs2 arasındaki fps farkınız ne kadar var
  8. umuttt

Bazı şeylere/şahıslara karşı katlanamama durumu

Bu durumda sizler neler yaparsınız?
  9. umuttt

Geceye bir şarkı bırak

10. umuttt

Sınav süresini kim belirler

Lisede yapılan sınavlardaki süre standart (1 ders saati) midir yoksa öğretmen mi belirler? Bugün yapılan sınavımızda öğretmen 20 dk içinde bizden 24 soru cevaplamamızı bekledi. Müdür yardımcısına şikayette bulundum altı kapalı ''hiç bir şey yapamam'' dedi. Ne yapabilirim?
  11. umuttt

Psikolojik olarak kötü olduğunuzda ne yaparsınız?

Derdiniz varken veya tamamen kötü bir şeyler yaşamışken, kendinizi daha iyi hissetmek için neler yaparsınız? Teşekkürler şimdiden
  12. umuttt

Matematikten düşük aldım aileme nasıl soylerim

Bana gore cok dusuk bir not olan 60 aldım tüm moralim bozuldu ve edebiyatta çok kötü geçti. Ailemin vereceği tepkiden korkuyorum ne yapabilirim (Lütfen ciddi cevaplar yazın şaka kaldıracak durumda hiç degilim)
  13. umuttt

Sizce kadınlar neden umursamaz erkekleri sever

Bana çok saçma geliyor bu durum. Kapısında kul köpek olanı sevmiyor kovuyor, kendisinden nefret edeni umursamaz davrananı seviyor?
  14. umuttt

Sizce aşkın yaşı var mı

örneğin 18 yaş altı aşk (gönül eğlendirmek içindir) gibi
  15. umuttt

Kız meraklısı arkadaş

En yakın arkadaşım en kibar tabirle kızlara tapan bir kişi aynı anda 5-6 kızla konuşuyor sürekli bir kızla sevgili olmaya çalışıyor davranışları çocukça ama her sırrımı biliyor onunla konuşmayı kesersem insanlara anlatacağından korkuyorum ne yapabilirim
  16. umuttt

Seven insan bir yolunu bulur

Bu söz sizce doğru mudur, yanlış ise sebebini belirtiniz
  17. umuttt

İngilizceyi anlamıyorum ama almancam gayet iyi

ingilizceyi özellikle dinleme sınavlarında hiç bir şey anlayamıyorum neler yapmam gerek?
  18. umuttt

saç uzunken birden 3 e vurmak

Sizce mantıklı mı havalarda böyle güzel giderken kafam üşümez hem
  19. umuttt

İyi bir şey yapsam bile kötü oluyorum?

Birinin iyiliği için kendim fedakarlık yapmama rağmen hakaret yiyorum. bugün arkadaş ortamında baya bir tartıştık, bana ''karaktersizsin'' dediler. Ben kafama takmamaya çalışıyorum ama cidden çok kırgınım, ne yapabilirim? (Lütfen düzgün cevap verin hiç şaka kaldıracak durumda değilim.)
  20. umuttt

Ben bildiğiniz ruhsuzum

Duygularımı insanlara gösteremiyorum sürekli aynı yüz ifadesi takınmış durumdayım arada tabi ki gülüyorum ama sonra hemen gülmem kesiliyor benim açımdan önemli olan insanlar öldü ben bir kez bile ağlayamadım eskiden en normal durumda kendimi ifade etmeye çalışırken bile ağlamaya başlıyodum...
Geri