Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

Baştan Sona CNC Öğrenmek İstiyorum

Merhabalar, CNC işine girmek, bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum. Bu işi nereden öğrenebileceğim konusunda yardıma ihtiyacım var. Halihazırda gittiğim bir meslek okulu var, AutoCAD ve Rhino yazılımlarını kullanabiliyorum. Anladığım kadarıyla bu uygulamalarda bir tasarımı oluşturup CAM...
  2. Eren Kurtuluş

Netflix ortak arıyorum.

Selamlar netflix için ortak aramaktayım. Benden başka kullanan yok 3 profilim boşta maliyeti azaltmak ve 4k izleyebilmek için ortak arıyorum(130TL). Kişi başı 30tl uygun olur diye düşündüm.
  3. Eren Kurtuluş

Masaüstü satıp tablet almak mantıklı olur mu?

Masaüstü bilgisayarımı oyun ve araştırma için kullanıyorum. Okulda falan AutoCAD ve Solidworks gibi şeyleri öğrenmeye başladım ve yazılım tarafına da bakmak istiyorum profesyonel olarak değil öğrenme amaçlı. Sorum ise masaüstü bilgisayarımı satıp bir tablet alsam nasıl olur? Kesin olarak kalemi...
  4. Eren Kurtuluş

İnternete dosya yükleme (dosyatc. vb)

Selam. Arkadaşlar bir dizinin bölümlerini internete yüklemek istiyorum. Arkadaşıma yollayacağım ama sorun şu dosya 22.5GB. Yüksek kotalı dosya yükleme siteleri varmı bildiğiniz? Sezon sezon da atabilirim. USB ile verme imkanım olmadığı için bu şekilde yapmak zorundayım.
Top Bottom