Arama sonuçları: *

1. Chan

Psikolojim bozuldu nasıl düzelir ?

sınav mevzuları , aile baskıları , evde tıkalı kalma derken maladabtive daydreaming adında hayal kurma hastalığım oldu her gün daha iyi hayat yaşadığımı düşünüp üzülüyorum intihar düşüncesine girdim psikiyatri desteği olmadan düzelmesi mümkün mü ? Maladabtive Daydreaming (Hayali Gerçek) - Kültür...
  2. Chan

oyunlarda ki nefret ettiğiniz tipler

-rocket league de milletin topuna atlayanlar devam ettirin
  3. Chan

Yeni alınan bilgisayarda yapılması gerekenler ?

Ekran kartı driveri kurdum sadece yapmam gerekenler neler ?
  4. Chan

Ne günlere geldik :/

Bundan neredeyse tam 1 yıl once rx580 sistem bakıyordum Alicam diye 3000 tl bütçem vardı şimdilerde rx 580 sistemler bile 4500 tl olmus Sonralarda rx5700xt sistem bakmaya başladım bütçenin biraz daha artması ve 5000 TL civarına gelmesi ile suanda 5700xt sistemler bile 7500 tl civarlarına...
  5. Chan

Alnından öpülesi yorum :)

6. Chan

"düşünüyor musun ?" Etkinliği

1- Müzik zevkinin iyi olduğunu düşünüyor musun ? 2- okul hayatında başarılı oldugunu dusunuyor musun ? 3- yetenekli oldugun bir konu oldugunu düşünüyor musun ? 4- güzel/yakışıklı olduğunu düşünüyor musun ? 5- diğer insanlara göre farklı olduğunu düşünüyor musun ? (Düşünce farkı) 6- bu...
  7. Chan

Küçük kardesinize-cocugunuza telefon-PC alirken bir daha düşünüp bu videoyu izleyin !!

Lütfen kucuk yaslarda cocuklara telefon tablet pc vermeyin sonra ki zamanlarda ağlarsınız cocugum neden böyle diye işinizi 10 dakika bırakın ailenize bu videoyu izletin !!!
  8. Chan

10000 tl ile döner vs nusret ?

(bos konu biliyorum sadece acıktım)
  9. Chan

Donanım arşivi video onerisi !

Abdullah abi soyle bir video çekmişti guzel de bir video bunun mouse versiyonu yapilabilir diye düşünüyorum sizce nasıl olur ? Mouse almak isteyen kisilere yardim niteliginde olur hem @Abdullah Hacıgül
  10. Chan

Cumhuriyetin ne zaman kurulduğunu bilmeyen insanlar

bence bunlar azınlık ama yinede egitimine 1. Sınıftan baslanan bir konunun nasil cogu kisinin tarafından bilinmediği akillar da kalan bir soru :/
  11. Chan

Kimi hangi konuya etiklememiz gerek

Forumda her gün cok fazla konu açılıyor hepsini görmemiz imkansiz ve her konuyu gorsek bile hepsine cevap verebilecek bilgimiz olmuyor bu konuda herkes bilgili oldugu konuyu soyler ise aklımızda kalanları o konuya etiketleriz ve daha dogru bilgiye ulaştırırız . Ben sahsen laptop konusunda...
  12. Chan

Hasta olup milleti düşünen bir kral görün

cidden baya kral adammış kendini degil milleti düşünüyor olmasi cok guzel :')
  13. Chan

5 gün sonra forumun 6. Ayı

"Hatırlatma"
  14. Chan

Oguz sasi xbox yorumu

Bulgaristan gocmeniyim istesem bedavaya otobüsle gidip gelebilirim mantıklı dedigi bence
  15. Chan

Youtube kanalı önerileri

https://www.youtube.com/c/SteezyKane Ingilizcesi olan icin öneririm
  16. Chan

Hayalinizdeki/yapmak istediğiniz setup nasil ?

Hayalimdeki setup gosterilecek birsey degil çünkü tek :)
  17. Chan

Forumun ilk günü gelip bugünlerde hala bronze olmak :D

Hala silver olamayan ben tahmini sekilde ne zaman silver olur :)
  18. Chan

Garip Bilgiler v1.0

Müebbet hapis 24 yıl hapistir . (Konu dışı oldugu icin sikayet etmeyin)
  19. Chan

İstanbul'da üniversite okunur mu ?

Benim fikrimce okunmaz ama sizin fikrinizi almak istedim ve onerebileceginiz bir il varmi ? Bursada yaşıyorum
  20. Chan

Acıdan korkmayı nasil yenerim ?

https://ty.gl/1ddropxk soyle bir ürün aldim suan elimde ama kesmeye korkuyorum nasil yenerim bu korkuyu :D sanki aci verecekmis gibime geliyor
Top Bottom