Arama sonuçları: *

1. Tomhardyx

Hoparlör alacağım 13cm

Hoparlör alacağım 13cm 2 adet arabanın Kendi orjinal radyosuna takacağım Pioneer TS - 1310f 13cm 230watt olan hoparlör var aklımda o var ama daha iyi bir hoparlör bildiğiniz varsa link atar mısınız ön kapılara takacağım
  2. Tomhardyx

13cm hoparlör alacağım

Merhaba orijinal arabanın kendi radyosu var hoparlör patladı 3 u 1 tanesi çalışıyor hoparlör almak istiyorum pek anlamıyorum alacağım hoparlör orijinal radyo takılacağı için çok büyük watt gerek yok 2012 model Dacia araba kaliteli ses çıksın fazla bass sesine gerek yok kaliteli ses olsun bütçem...
  3. Tomhardyx

Arabaya hoparlörler takacağım

Merhaba arabama hoparlör takacağım sadece kötü ses kalitesi var ses çok bozuluyor bana önereceğiniz hoparlör varmı pek anlamıyorum 13cm lik takabiliyoruz diye biliyorum daha iyi bir ses çıkarcak hoparlör istiyorum da önereceğiniz bir marka model varsa yazar mısınız
  4. Tomhardyx

Araba hoparlör Bağcılar

Merhaba İstanbul Bağcılar tarafında araba hoparlör takan yapan dükkan varmı önereceğiniz sadece hoparlör değiştircem daha kaliteli bir hoparlör takmak istiyorum arabanın bir tarafı çalışmıyor
  5. Tomhardyx

400.000TL CİVARINDA ARABA ?

Merhaba 400.000tl civarında param var sedan-otomatik-sorunsuz bir araba olsun çok eskide olmasın min 2010 model araba veya 5 kapı hatchback de olur
  6. Tomhardyx

bu paraya hangi araç mantıklı

80k paraya hangi araç uygun 20 yaşlarda az modofiye ve üzmicek masraf yapmicak araç arıyorumda 106 ve baktımda baya hosuma gitti ama sorun çıkarır dıyorlar
  7. Tomhardyx

Çekme belgeli araç nedir kullanılır mı muayeneden geçiyor mu

Çekme belgeli ne demek ne oluyor tam olarak hiçbir fikrim yok
  8. Tomhardyx

Tofaş Alınır Mı Hala

tofaş alınır mı? arkadaşlar bütçem belli
Geri