Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Citroen c-elyese mi pejo 301 mi ?

Arkadaşlar merhaba bu iki araba arasında siz hangidino tercih ederdiniz ikiside hemen hemen aynı araba biliyorum ama sonuçta bi seçim yapsanız hangisini alırdınız
  2. S

Öneri 500-600 arası araç önerisi

Yine ben yine ben yine ben merhaba arkadaşlar sürekli konu açıyorum ama 500-600 arası en mantıklı arac hangisidir sizce sanayiye gitmeyecek az yakan çok kaçan aile arabası ama aynı zamanda bir genç arabası aklımds 301 c-elyese egea 1.3 bulurnursa çok fazla yok ve Renault Fluence bunları 140k km...
  3. S

Öneri Kaliteli ekspertiz önerisi ?

Merhaba arkadaşlar artık günümüzde kims düzgün işini yapmadığı için ekspertiz dede sıkıntılar çıkıyor bundan dolayı bilindik ekspertiz lere köklü ekspertiz lere yönelmek lazım Giresun'da yaşıyorum benim bildiğim tarcanlar ve gökçe ekspertiz var baya görünüyor sosyal medyada ama bunlarda...
  4. S

Öneri 400-450k arası alınabilecek en mantıklı araç

Arkadaşlar merhaba min 400k max 450k arası alınabilecek en mantıklı aile aracı nedir sorun cikarmayacak ve hemen hemen ayni fiyattan tekrar satabilmemiz lazım şimdilik almak durumundayız degistiricez tekrar siz ne önerirsiniz
  5. S

Öneri 700-800k alınacak en mantıklı araç?

Merhaba arkadaşlar bahadır araba bakıyorum karar veremedim bit Türlü 700-800k arası bütçem var aklımda 1.3 egea 1.4 egea ve taliant var egea daha çok hoşuma gidiyor ama 1.3 egea için çok zorlarsan motoru yer sanayide uğraşırsin çok yağ yakar denildi sürat konusunda misal 1.4 egeada herkesin...
  6. S

Yardım Fiat egea hakkında sorularım var

Merhaba arkadaşlar egea hakkında merak ettiklerim var 1.3 lerde easy ve easy plus arasındaki fark tam olarak nedir ve 1.3 eays ler alınabilecek bir arabamı özellikle kullanan arkadaşlar yazsa daha iyi olur kalkış fren max speed araba hantal mı gibi ve arıza çıkarıyor mu her 10km de bakımı...
  7. S

Öneri Araba alırken nelere dikkat etmeliyiz

Arkadaşlar merhaba 600k1m arası araç alacağız diyelim nelere dikkat etmeliyiz ben modele ve km çok takılıyorum En fazla 30k km olucak diye düşünüyorum peki sızın düşüncenize göre kaç km ye kadar alınabilir ve o araba kaç km ye kadar kullanabilir model olarakta markadan markaya değişi ama en az...
  8. S

Öneri Bu iki markadan hangisi alınır?

Arkadaşlar Citroen c-elyesemi yoksa Taliant mi daha mantıklı sizce 2023 model veya 2023 olucaklar max 20k km de olucak Citroen şirket arabası deniyor genelde ama siz olsanız 800k civarında bu iki arabadan hangisini tercih ederdiniz
  9. S

Önden çekişli araba alınır mı

Arkadaşlar araçlarda önden çekişli ye karşıyım yani sevmiyorum diyelim ama nasıl olduysa hic farketmedim yeni nesil araçların hepsi önden çekişli ford focus skoda Octavia megan4 egea en fazla satılan arabalarda bu arabalar şuan memleketin yarışı ozaman önden çekişli kullanıyor bı yorumlarınızı...
  10. S

Yardım 0 araç katagorisine nereden bakabilirim

Arkadaşlar araba bakıyoruz birde araçların 0 fiyatına bakmak istiyoruz türkiyede seçtiğimiz bir aracın 0 fiyatını görmek amacıyla yada direk 0 araç satan site v.s varmı güvenilir
  11. S

Yardım Sinpaş ile araba alan varmı?

Arkadaşlar Sinpaş ile araba almak var aklımızda burdan alan varsa yardımcı olabilir diye yazdım hani mağdur durumu vs. oldumu flan onun dışında ne gibi karı var sinpaş ile alamının ben şimdi 1m luk arabaya girdim diyelim bu arabanın fiyatı arttı nolucak ozaman alanlar varsa ayrıntılı bir şekilde...
  12. S

Öneri Şehir ve köyde kullanımlık araba önerisi

Arkadaşlar hem köyde hemde şehirde kullanılabilecek bir araba arıyoruz fındığımız oluyor ondan sedan alamıyoruz işimizi görmüyor max400-500 k arası bütçe var aklımızda şuan L200 var siz ne önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
  13. S

Öneri 520k civarı alınabilecek sedan araçlar

Arkadaşlar öylesine açmıyorum 520 k ortalama fiyata düşük km de bulunabilecek en iyi sedan araç ne olabilir misal megan 4 gibi bir araba düşük km bulunamaz o. Fiyata patlaktir büyük ihtimalle o mantıkla
  14. S

Öneri 400-600K arası otomobil öneri

Arkadaşlar bu fiyata otomobil ne alınır sizce eğlencesine açıyorum bir tık honda var aklımda ama fark emiyor kasa tipi sedan olsun
  15. S

Öneri Max 370 bin araba önerisi

Arkadaşlar hem köyde hem şehirde kullanacağımız bir araba lazım daga gidiyoruz fındık zamanı sadece gitmek için yük için değil kartal çok iş yapıyor ama freni flan sıkıntı şekil olarak iyi ama frenden dolayı flan pek yanaşmıyoruz şekilli de güzel olucak doblo düşündük başka ne olabilir sizce başka
Top Bottom