Arama sonuçları: *

1. Uchiha sasuke

Opel Astra H kasa için Led ampul önerisi

Çok bilgim yok Astra H mercekli far yapısına sahip olduğunu biliyorum hangi Ledler uyumludur hangisi iyidir yardımcı olursanız çok sevinirim
  2. Uchiha sasuke

Ford Focus mk3.5 vs mk4

yol tutuş olarak sizce hangisi daha iyidir ve fiyat olarakta 2.el de birbirine çok yakın 1.5 dizel olarak bakıyorum daha yeni bir araç hem bu fiyat farkı aşşağı yukarı aynı düzgün mk3.5 neredeyse mk4 le aynı fiyatta sizce hangisi daha mantıklı
  3. Uchiha sasuke

Volvo xc60 d4 geri vitese takınca kamera açılmıyor

Geri vitese takınca normalde kamera açılıyordu şuan açılmıyor Volvo xc60 d4 geri vitese takınca kamera açılmıyor
  4. Uchiha sasuke

1.2m TL'ye Alınabilcek Araçlar (Dizel)

Hyundai Tucson VW Tiguan VW Passat düşünüyorum sizce ne olabilir SUV yada sedan bagajı çok küçük olmamak ve 100.000 Km civarı şartıyla bu tarz araçlar bakıyorum önerilerinizi bekliyorum
  5. Uchiha sasuke

AUDİ A4 2.0 TDI 190HP bakım maliyetleri ne kadar? alınır mı?

Başlıkta belirttiğim gibi bu araç alınır mı? Ayrıca merak ettiğim birkaç şey daha var quattro ve önden çekiş arasında ne kadar yakıt farkı olur sonuçta 4x4 illa olur, bakım maliyetleri ve masrafları ne kadar olur? Fazla kroniği var mıdır? şimdiden teşşekürler
  6. Uchiha sasuke

Opel Astra H direksiyon sallanması

Çukurdan vs geçince direksiyon acayip sallanıyor alt takımda bi sıkıntı mı var rot balans ayarı falan mı anlamadık sizce neden olabilir
  7. Uchiha sasuke

Renault fluence touch paket vs Opel astra sedan H kasa enjoy 111.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz neden tercih ederdiniz ?
  8. Uchiha sasuke

Fiat linea 1.3 Multijet 1. Viteste aracın sarsılması

Kalkarken sorun yok 2. vitese geçmeyip yavaş gidince araç sarsılmaya başlıyor sebebi nedir bunun
Top Bottom