Merhabalar iyi günleriniz olsun
Biz köylere çok gidip geliyoruz ve malım kardan dolayı araba çok patinaja sarıyor ve lastiklerimizin de iyi olması lazım servisi aradım bana 4 mevsim lastik değilde direk kışlık lastik almamı önerdi marka olarak da Michelin önerdi arabanın Kendi jantı 16 inç bana...
Selam millet!
Biz 2024 Ford transit custom almak istiyoruz ama bu araba 2.0 Panther dizel motor kullanıyormuş ve bu motorun kayışı yağ içinde çalıştığı için de zamanla hem kayış yumuşuyor kopma yapıyor ya da bu yumuşayıp kopan parçalar yağ enjektörün zarar veriyor yani işin sonucunda motor...
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar.
Biz 2023 Aralık ayında bayiden sıfır Transporter panelvan 150 PS otomatik araba aldık ama araba yakıt tüketimi olsun ve de teknolojinin biraz daha gerisinde olmasından dolayı satma kararı aldık yani teknolojinin gerisinde derken şerit takip yağmur sensörleri...
Beyler selamlar biz bayiden 3 ay önce sıfır transporter aldık ve bayide 20 bin TL ye seramik kaplama yapıldı geçenlerde arabanın arka bagaj kapağına bir tanıdığımız eşya düşürdü ekte olduğu gibi çizildi biz burayı boyatsak arka bagaj kapağı komple lokal boyalimı geçer ve de neden seramik kaplama...
selamlar biz transporter panelvan 2023 2.0 150 hp 7 ileri dsg şanzıman olan modelini aldık şu aralar hep custom görmeye başladım sizce custom alsak nasıl olurdu arabaya 1 1.5 ton yük atabiliyoruz dsg şanzıman bu yükü kaldırırmı onuda bilmiyorum iş acele olduğu için aldık hemen ve de biz wv...
merhabalar biz bayiden sıfır wv transporter panelvan çıkartmayı düşünüyoruz ama arabaya yük atılıcak 1 ton 1 buçuk ton gibi otomatik vites olması bir sorun teşkil eder mi? yaklaşık 7 8 sene bineriz çevremizdekiler şanzıman dağıtır diyor bayi ise bir şey olmaz diyor bir şikayet almadık diyor ne...
Merhabalar bütçemiz 900k normalde 2017 2018 model transporter bakıyorduk ama çevremizdekiler bayilerde sıfır alın diyorlar 1.100.000 e her markaya göre fiyatlar değişiyor ama genel fiyatlar bu şekilde sizce hangi marka iyi olur wv,Ford,Pejo, Opel, Toyota zaten bütün markaların kasa ları aynı...
merhabalar biz tesisatçıyız ve de arabaya bakıyoruz eğer olursa bunu alacak gibiyiz sizce iyi midir? yani iyiden kastım arabada 2 değişen 1 boya var ileride satarken filan bir sıkıntı çıkartırmı ki
sarı site linki bırakıyorum link bırakmak yasakmı bilmiyorum...