Arama sonuçları: *

1. Mert_007

Yardım Klima Sıcak Üflüyor Kompresör Bozulmuş Mudur?

Gazını doldurttuk açtığımızda biraz serinletiyor ama sonra sıcak üflemeye başlıyor kompresör mü bozulmuştur başka bir çarşı var mıdır? Araç Honda Civic fd6 2008 model
  2. Mert_007

Yardım Arabanın Kliması Bazen Soğutuyor Bazen Soğutmuyor Sebebi Nedir?

İlk açtığımızda soğutuyor ama bir süre sonra soğutmuyor sadece fan gibi çalışmaya başlıyor bizde gaz bitmiş olabilir diye doldurttuk ama hala aynı. İlk biraz soğutuyor (eskiden buz gibi yapiyordu şimdi hafif bi serinlik veriyor sadece) gibi yapıyor sonra fan gibi sıcak üflemeye başlıyor. Sebebi...
  3. Mert_007

Arabada silecek ters kalırsa ne olur?

Çift taraflı silen sileceklerde fd6 ya da focus gibi altta olması gereken üstte, üstte olması gereken altta olurda ne olur focuslarda kendi kendine düzeltiyor sistem ama fd6 larda nasıl oluyor birde düzelmezse ne gibi zararı olabilir?
  4. Mert_007

Ehliyet için 18 i doldurmak mı lazım

Ben 20 Mart'ta 18 e gircem girdikten hemen sonra alabiliyor muyum yoksa seneye mi alabileceğim bir arkadaşım 18 i doldurmadan alamayacağımı söylüyor 21 Mart'ta ehliyete yazılabilir miyim mesela
  5. Mert_007

2025 ford Kuga alınır mı

Bu araç alınır ve birde kronik sorunları neler biliyorsan detaylıca açıklayabilir misiniz? Alınmazsa yerine ne tercih edilebilir
  6. Mert_007

Honda Civic arka amortisör

2008 model Honda civic fd6 da arka amortisörlerin orijinali KYB markaymış ama ben internette hiç bir yerde bulamadım yardımcı olabilir misiniz? değiştirme sebibimiz çukurlara girince arka taraf bi yolda gezeniyor gibi bir sağa bir sola atıyor kendini onun sebebi amortisör müdür?
  7. Mert_007

Araba hem çok yakıyor hem gitmiyor sebebi nedir?

Herkese iyi forumlar araba normalde şehir dışı tüpte 400km civarı yaparken bu sefer 320 kilometre falan yaptı ve geçen zamanlara göre gitmiyor gibi geliyor en son sibop ayarı ve gergi bilyası ile V kayışını değiştirmiştik bunlardan kaynaklanıyor olabilir mi araç Honda Civic 2008 model
  8. Mert_007

Bu ses neden olur bilen var mı?

Arada geleb tıkırtı sesi neyden oluyordur yolda bırakır mı uzun yola gitcezde 1718986794 video gönderemiyorum neden
  9. Mert_007

2008 honda Civic dururken öksürür gibi yapıyor

Işıklarda vs. Durduğumuzda bazen böyle öksürür gibi bir silkeleme yapiyor titriyor son zamanlarda biraz daha sıklaştırdı bunu sebebi ne olabilir bilen var mı?
  10. Mert_007

Marştan sonra gelen ses

Arabada Marşa basınca böyle bir ses çıkıyor genelde soğukken ama soğukken çıkmadığıda oluyor biraz rastgele sorun nedir bilen var mı? 1702240591 @Denizgezen hocam etiketledim ama sorun olmaz değil mi?
  11. Mert_007

Arabanın Kontağı Dönmüyor

İlk başta anahtar zor giriyo zor çıkıyordu ama düzgün dönüyordu şimdi zor ama tam giriyor fakat anahtar dönmüyor kontakta sebebi nedir bilen var mı arabayı calistiramadık
  12. Mert_007

Bastıktan sonra klima soğutmuyor

Honda civic f6 da biraz basınca klima soğutmamaya başladı araç 5k devirlere geldi bir süre ama daha önce 6.2k ga gelincr sorun olmamıştı
  13. Mert_007

Honda Civic fd6 bu parça nedir?

Bu parça nereye ait bilmiyorum cam filmi kötü olmuştu onu değiştirdikten sonra arabanın içine atmış bu da sonradan düşmüş yere bu duruma gelmiş bunu Türkiye de bulabilir miyiz bilenler var mı? Sağ arka camın oralarda bir yerden düşmüş 84135-SNA-A010 CAP R RR WİND HARN Honda PP-TD10
Geri