Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Lada Samara Kalkışlarda Boğulma ve Güç Yetersizliği Neden Olur?

1993 Lada Samara 1.5 karbüratörlü araca sahibim. Geri viteste çok rahat hareket sağlarken 1. viteste düz yoldayken sanki dik bir yokuşu çıkıyormuş gibi zorlanarak kalkış yapıyor. Aynı şekilde 20 km/h hızdayken 2. viteste de boğulma yaşanıyor. Onun haricinde arabanın gidişinde sorun yok. LPG'de...
  2. Furkan Karagülle

1.2 Milyon TL'ye 0 Km Araç Önerisi

2025 Opel Combo 1.5 Dizel Essential Manuel'i tanıdığım olan bir bayi 1.040.000 TL'ye ayarladı. Bilmeyenler için Fiat, Peugeot, Opel, Citroen gibi markalar PSA grubunda. Motor, şanzıman gibi seçenekleri tamamen aynı. Örnek olması açısından link bırakıyorum...
  3. Furkan Karagülle

Hayallerimi Süsleyen Otomobiller

4. Furkan Karagülle

Fiat Albea'ya Akü Önerisi Yapabilir Misiniz?

Fiat Albea 1.2 8V araca akü alacağım bir hafta içerisinde. Varta ve Bosch arasında kaldım. Sizlerin önerilerini de almak istiyorum. 2023 üretimi olursa uzun ömürlülük açısından çok iyi olur...
  5. Furkan Karagülle

Ağır Hasar Kayıtlı A4 1.8 TFSI Alınır Mı Sizce?

Araç ağır hasar kayıtlı ama o fiyatta daha gösterişli veya daha iyi araç yok. Alınır mı sizce?
  6. Furkan Karagülle

195 50 15r Yazlık Lastik Önerebilir Misiniz?

F/P olması yeterli. Bütçe: 1400 - 1700
  7. Furkan Karagülle

Honda E vs mini cooper SE [anket]

8. Furkan Karagülle

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?
  9. Furkan Karagülle

Elektrikli Arabalara Karşı ''TÜM'' Düşüncelerinizi Paylaşın.

Elektrikli araçlar biliyorsunuz ki pek popüler değil ancak daha sorunsuz, (debriyaj şanzıman motor conta vs gibi bir şeyler yok) daha çevreci, anlık tepki ve ölüm sessizliğini sağlıyor. Bazı modellerde aracın %0' dan %80' e şarj olması yalnızca 30 dakika. Eğer alacak durumum olsaydı KESİNLİKLE...
  10. Furkan Karagülle

50 bin - 70 bin arasında üzmeyecek araba

başlıktan da belirttiğim gibi pek kazası belası olmayan sanayi yolunu aratmayan basınca giden araba tavsiyeler
  11. Furkan Karagülle

120-140 bin tl arası sıfır araba önerileri

fiat egea 1.4 urban plus 115.000 bin tl ama başka bi fikrim yok
Geri