Arama sonuçları: *

1. talhabkr

600 700 bin arasına araç önerisi

600 700 bin tl aarasına araç arıyorum 700 ün biraz üstüne çıkabilir isteğim çok eski olmasın beni a noktasından b noktasına götürsün sanayiye mümkünse uğratmasın görünüşü çok çirkin olmasın ve i10 gibi küçük arkaya 4 kişi oturabilsin parçaları bulunmayan araç olmasın chevrolet gibi teşekkürler.
  2. talhabkr

2006 clio çekiş düşüklüğü

2006 model 1.4 clio araç var araçta 1 ay önce söyleyeceğim problemler yoktu şuan hem lpgde hem benzinde bir çekiş düşüklüğü var benzinde bile yokuş yukarı çıkmıyor araç boğuluyor tekliyor lpgde ciddi bir rölanti bozukluğu var benzinde rölantide problem yok bobin buji kabloları bujiler komple...
  3. talhabkr

300 - 400bin tl arası aile aracı önerisi

2 ay önce nakit sıkıntımızdan ötürü aracımızı satmak durumunda kaldık istanbulda yaşadığımız için arabasız olmak zulüm 300 400 bin tl arası çok eski olmayan sorun çıkarmayacak araba önerisi
  4. talhabkr

Araba boyası değer kaybı

Kardeşim komşunun arabasının kaputunu tırnağı ile çizmiş mavi arabanın beyazına kadar biraz derin çizmiş. Arabanın değerinin 100k düşeceğini belirttiler ben buraya da sorayım değer kaybı nasıl olur ne yapmamız gerekir? Golf 8 2023 10bin km kaput çizilmiş
  5. talhabkr

Kontak kapalı iken pedallara basmak araca zarar verirmi.

Hyundai accent era 2012 model aracımız var lpg li dizel 16 yaşındayım araba sürmeyi öğrenmeye çalışıyorum kontak kapalı iken gaza ve depraja basmak araca zarar verirmi. Yada pedallara basmayı pratik yapmam için ne yapmalıyım.
Geri