Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Araç plakasını nasıl elimde tutabilirim

Yakın zamanda aracımı satışa çıkaracağım özel plaka var ve bende kalmasını istiyorum sattıktan yaklaşık 5-6 ay sonra yeni araba alıcam ne yapabilirim internette net bir şey bulamadım chat gpt noterde bunu söylersen plaka 1 yıllıgına bana tescillenir yazıyor bilgisi olan varsa sevinirim
  2. xSparkua.

Açık Hava Filtresi aracın garantisini devre dışı bırakır mı

chery bir araca acık hava filtresi yaptırmayı düşünüyorum servisi aradım fakat ulaşamadım bilmedigimden açık hava filtresi garantiyi bozar mı
  3. xSparkua.

Aracım kaza yaptı yatar parası ne kadar sürer

Arkadaslar iyi günler yakın zamanda aracım kaza yaptı park halinde birisi vurdu ve kaçtı videosu var sigortaya basvurdum henüz sonuclanmadı 1 hafta süresi varmıs video kaydı v.b de ikami araç yerine yatar parası alsam ortalama 1 hafta icin ne kadar alırım daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım...
  4. xSparkua.

1.5 Milyon civarına arac önerir misiniz

merhaba arkadasıma 1.5m civarına arac bakıyorum max bütce 1.550 en fazla da 1.575 falan aklımızda astra 1.2 t var 2022 varsa öneriniz
  5. xSparkua.

Araç kullanırken en uygun maps hangisi

soru biraz garip fakat su an aktif apple maps kullanıyorum carplay de en akıcısı o gibi ama bir çok yeri bazen göstermiyor sizce en mantıklı kullanım hangisi apple , yandex , google
  6. xSparkua.

BMW G20 Hava filtresi ne kadar tutar

2022 BMW G20 LCİ motor için hava filtresi degistiricez downpipe yaptırdık 8k fiyat verdiler biraz bize cok geldi ortalama ne kadara yapıyorlar bilgisi olan var mı
  7. xSparkua.

Jant Değişimi yapmaya değer mi

Yakın zamanda omoda 5 aldım jantları cok kücük geliyor arabanın tipine göre araca 20 inç jant takan birini gördüm ve inanılmaz güzel geldi gözüme bende degismek istiyorum internetten biraz araştırdım jant değişimi hızlanmayı , yakıt tüketimini , yol tutuşunu v.b etkiliyormuş acaba bu farklar ne...
  8. xSparkua.

Alıcagım arabanın sigorta + kaskosu ne kadar tutar

ilk arabam olacak konu biraz garip ilk defa araba alıcam bayiden omoda 5 pro alıcam 2024 ortalama 1.580 e denk geliyo bana 19 yaşındayım ehliyetimi yeni aldım arkadaslarım ehliyet yeni oldugu icin kasko + sigorta 2 katına denk gelir dedi anlayan varsa ortalama ne kadar tutar kasko + sigorta
  9. xSparkua.

1.5m - 1.7m hangi arabayı almalıyım

1.5m - 1.7m arasına araba bakıyoruz genelde 2-3 kisilik bi aileyiz cok kalabalık kullanmayıcaz düsük km temiz araba önerileriniz var mı aklımdaki modeller arac bunlar elektrikli de olabilir oturdugum apartmanda şarj istasyonları var BYD Atto 3 BYD Seal u ev (bütceyi asıyor ama kredi...
  10. xSparkua.

BMW 50.yıl mı m sport mu daha iyi

Arkadasıma araba alıyoruz 2.el 3.20i 50.yıl ve m sport shadow paket aynı fiyat konu baslıktaki gibi 50.yıl mı daha avantajlı m sport mu
  11. xSparkua.

bmw i4 alınır mı elektrikli arac önerir misiniz

3m civarına elektrikli arac düsünüyorum cok gezen bi insanım aklımda bu bütce de i4 var
  12. xSparkua.

Araç ehliyetini otomatik mi manuel mi almalıyım

konu biliyorum cok sacma ama yaklaşık 1 yıl sonra otomatik araba alıcam ve 2 haftaya ailem ehliyet yazdırıcak fakat herkes başka bir şey diyor kimisi manuel kalmadı diyo kimisi acil durumda bise olur manuel araca ihtiyacın düşer v.b diyor çok arada kaldım daha önce hiç manuel sürmedim otomatik...
  13. xSparkua.

2020 320i sportline alınır mı

2 milyon tl civarına 2020 320i sportline alınır mı 18 e girince almayı düşünüyorum tasarımı cok hosuma gidiyiro arabadan anlayanlar yardımcı olabilirse sevinirim
Geri