Arama sonuçları: *

1. Q

Özel Plaka Ödeme Şekli

küçük şehirde 3 harfli plaka almak istiyorum 10 20k önemli değil de ben bunu sürekli ödeyecekmiyim, tek ödeme mi acaba, şehrin trafik şube sitesi de yok sorgulama da yapamıyorum dolu mu boş mu diye.
  2. Q

Slx mi İes mi Almalıyım

açıkcası arabanın yapıldığı malzeme benim için pek önemli değil. öyle de böyle de 300 400binlik her araba ilk vuruşta 40 parça olucak neyse, bu ikilem beni çok arada bıraktı tofaşı severim sülalemden gelen bi sevgi. ama herkes ustalaştı artık cok dümenler dönüyo uzerinden, çok yakıyo. ies de...
  3. Q

Bu Gençler Neye Binsin

genç 18 yaşında anasından babasından dedesinden bişey kalmamış, asgari ücretli işte çalışan kardeşiniz olarak; nasıl para biriktirip araba alabilirim. evet ha diyince olacak bir şey değil ama habire kötüye gidiyoruz. bu işin (en azından benim için) tek formülü devlet işine girip aylık 50k...
  4. Q

Araba Alıcaz Ama Nasıl

ufak bir kaygı ve panik amaçlı yazmıştım. neyse. tesekkurler.
  5. Q

Direksiyon Sınavı Güzergah

bilindik bir şehirde değil sınavım ve bu konuda hiçbir kaynak yok. güzergahı da ezberleyemem 1 haftada. acaba bunu sınavda komisyon bana söyleyebilirmi yoksa kalma sebebi mi. yönetmelikte sıkıntı değil diyor. youtube eğitmenleri kesin bilmelisiniz diyor
  6. Q

Direksiyon Sınavı Ani Fren

direksiyon sınavında ani fren aşamasında hoca dediği anda debriyaj fren yapacağız tamam da yaparken freni kökleyecekmiyiz yoksa 2 3 saniye icinde duracak şekilde mi ayarlamamız lazım
Geri