Arama sonuçları: *

1. VeVx

500Bin'e araba önerisi

Arkadaşlar akrabama 400-ile 600 bin arası bir araba önererbilir misiniz? 4 kapılı otomatik vites istiyoruz. Kendisi kadın o tarz binek bir araç lazım ilk arabası olacak inşallah. Evden işe işten eve kullanacak Rica etsem 400 bin TL ye ayrı 500 bin TL ye ayrı 600 bin TL ye ayrı önerilerde...
  2. VeVx

Arabanın paketini öğrenemiyorum.

Selamlar araba kayıtlara göre fiat fiorino 2014 1.3 multijet cargo ama paketini öğrenemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Ruhsatta yazmıyor maalesef. Şasi noyu özelden atabilirim.
  3. VeVx

2014 Fiat Fiorino Debriyaj seti önerisi (baskı balata)

Arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım. 2014 model fiat fiorino var geri vites geçirirken cırrrt ses çıkarıyor diye. En sonunda baskı balata yüzünden böyle yaptığı kanaatindeyim. O yüzden debriyaj seti alacağım. Ayrıca şanzıman yağını değiştireceğim şu yağı aldım 2 lt...
  4. VeVx

Yardım Araba arka vites takarken cırt ses çıkarıyor.

2014 model fiat fiorino 1.3 multijet var. Arka vites atarken cırt cırt ses çıkarıyor. Araba 275bin km de haliyle eskidi tabi. 5 senedir bizde şehir içinde işe git gel diye kullanıyoruz. Son 3-4 aydır bu ses arttı artık nadiren ses yapmadan geri vitese geçiyor. Sebebi nedir? Nasıl geçer...
  5. VeVx

Öneri Arabam ne kadar eder?

Fiat fiorino beyaz ticari araç. 2014 model 275bin km de ne kadar eder? Binek otomobil olarak kullanıyoruz. Fiyatını bilmek için daha neyini hangi detaylarını öğrenmem gerek?
Geri