Arama sonuçları: *

1. Edmond_Dantes

Çiziği olan araca pasta cila atılır mı?

Merhaba dostlar araçta küçük küçük çizikler mevcut. Ele gelmiyor çoğu, 1-2 tanesi tırnağa geliyor. Tırnağa gelmeyenler geçiyormuş sanırım pasta ile. Önce boyayıp sonra pasta cila mı yaptırmalıyım yoksa önce pasta cila atıp geçmeyenleri mi boyatmalıyım?
  2. Edmond_Dantes

Kontaktayken yanan motor lambası çalıştırınca sönüyor nedeni nedir?

Arkadaşlar Clio 5 1.0 tce araçta kontağı (2) konumuna getirdiğimde hiçbir lamba yanmıyor sadece motor lambası yanıyor ve öyle kalıyor. Aracı çalıştırdığımda sönüyor nedeni ne olabilir? Geçen haftaya kadar yoktu böyle bir şey.
  3. Edmond_Dantes

Araç koltuk kılıfı önerisi

Selamlar, Clio 5 araç aldık geçenlerde. Koltukları deforme olmasın, kirlenmesin diye kılıf düşünüyoruz. İşe yarar mı? İşe yararsa önerilerinizi bekliyorum. Şöyle bir şey buldum ben, iyi midir?
  4. Edmond_Dantes

Clio 5 Joy paket aracıma İcon paketteki ekranı taktırabilir miyim?

Selam dostlar geçen konu açmıştım, tavsiyeleriniz ve sağa sola danışarak nihayetinde clio5 joy aldım. Bu araca, icon paketteki ekranı ve geri dönüş kamerası taktırabilir miyim? Serviste böyle bir işlem yapıyorlar mı acaba veya başka bir dükkanda? Bir multimedya dükkanına sordum tesla ekran...
  5. Edmond_Dantes

1.0 TCE Clio Alınır mı?

Merhaba hocalarım, clio düşünüyoruz. Baktığım kadarıyla bütçeme göre olan (800- 1000) bu model araçlar doluluk bakımından vs iyi. Lakin yakıt tüketimi önemli husus benim için. Bu aracın fazla yakıt tüketimi olduğu ve bu yakıt tüketimine karşın gitmediği söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  6. Edmond_Dantes

900 bin civarına 2. El araç önerisi

Selamlar babam araba alacak bütçe taş çatlasın 1M ye çıkar. Aradığımız özellikler : -Otomatik Vites -Arabadan gram anlamıyoruz bu nedenle sorun çıkarmayacak ve parçaları ucuz araç lazım. Babamı 2.ele zor ikna ettim zaten. 2.el araçta sanayiden çıkamazsın diyip duruyor. -Küçük araç olsun clio...
  7. Edmond_Dantes

Bu araca bu fiyat normal mi?

Merhaba arkadaşlar arabalar hakkında gram bilgim yok ne fiyatları ne özellikleri. İlgim, merakım da yok. Alacak da değilim. Ana sayfada gördüm ne kadarmış diye bakayım dedim bu nedir normal mi bu fiyat? 20 yaşında araçlar bile bu fiyataymış vay be.
Geri