Arama sonuçları: *

1. NakreS14

[ANKET] Togg Renklerinden Hangisini Alırdınız?

Togg Renklerinden Hangisini Alırdınız? -Siz iç ve dış renklerden hangisini tercih ederdiniz yanıtlarınızı bekliyorum.
  2. NakreS14

Fiat Fiyat Listesi Güncellendi (Bir Zam Daha!)

Haziran Ayı Fiyatları kaynak: https://otomobil.fiat.com.tr/otomobil-fiyat-listesi Geçen ay ortasında da zam gelen fiyatlara ay sonu ortalama 50 bin TL kadar daha zam geldi. Bu fiyatlar kampanyalı fiyat listesi ve hiçbir opsiyonları yok bayiye gittiğinizde 10 bin TL daha fazla isteyebilirler.
  3. NakreS14

2022 Ötv Matrah Düzenlemesi Geldi

Ötv de yapılan düzenleme kesinlikle ötv indirimi olarak algılanmasın sadece araba fiyatlarına üst üste gelen zamlardan dolayı bir düzenleme yapıldı. Peki bu düzenlemede ne oldu bazı arabaların fiyatları düştü bu düzenleme son kullanıcı için iyi bir şey ama yetersiz ve eksikleri mevcut mesela %45...
  4. NakreS14

TOGG Bazı Test Süreçlerinden Kesit Paylaştı

Togg videolarını paylaşmaya devam ediyor
  5. NakreS14

TOGG Üretim Bandından İlk Videosunu Paylaştı

4 kişinin içinde bulunduğu 0-100 ünün de 4.8 saniye olması çok güzel. TOGG dan umutluyum. Video: Twitter: https://twitter.com/TOGG2022?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^author
  6. NakreS14

Citroën in Vatandaş a Yaptığı Zulüm Hakkında Düşünceleriniz.

Normal de paylaşmazdım yalnız markaların kendini güçlü görüp avukatları aracılarıyla vatandaşı ezmesine tahammülüm yok 0 alınan araçta bu denli kusur olmasına rağmen iş mahkemeye kadar gidiyor. Daha öncede Citroën markasına ısınamadığımı söylemiştim bu videodan sonra markadan iyice soğumuş...
  7. NakreS14

Otomobilde ÖTV Matrahları Güncellendi.

ÖTV matrahlarına güncelleme geldi. %45 lik ötv dilimi matrahı 85bin TL den 92 bin TL ye %50 lik ötv dilimi matrahı 130 bin TL den 150 bin TL ye güncellenmiş KAYNAK: https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2021/08/20210813-11.pdf
  8. NakreS14

Fiat Egea nın Fiyatı Uçuyor [Full+Full Egea 307.900₺]

En dolu egea 300.000 barajınıda geçmiş oldu hadi hayırlı olsun. Video:
  9. NakreS14

Fiat Egea 62.000₺ Zamlandı !!

Nisan ayındaki fiyatlar tek tek açıklanıyor dikkat çeken zamlardan biride Egea da oldu ve 1.6 130hp motorluk paketi tam 62 bin TL zamlanmış oldu diğer paketlerine 10 bin TL zam geldi. İşin tuhaf tarafı bu fiyatlara en uygun araç yine egea Fiyat listesi...
  10. NakreS14

Honda Civic 'e Nisan Zammı {13.000 TL}

Honda Civic e 13.000 TL nisan ayında zam geldi daha önce çip krizi yüzünden Tofaş, Renault, Toyota, Honda gibi fabrikaların üretime ara verdiğini yazmıştım zam gelmesini bekliyordum bu sefer sağlam gelmiş araba almayı düşünenlere geçmiş olsun diyelim. Diğer markalarda önümüzdeki günlerde fiyat...
  11. NakreS14

Diğer Markalarda da Araç Üretimi Durdulurdu!

Araç üretimi Tofaş ve renault fabrikalarinda durdurulmuştu buna Volvo, Honda ve Toyota da dahil oldu hadi geçmiş olsun. Tofaş ve Renault Konusu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/tuerk-otomobil-fabrikasi-a-s-tofas-ueretime-iki-hafta-ara-verdi.324365/
  12. NakreS14

Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. (TOFAŞ) üretime iki hafta ara verdi !!!

Ekran kartları pahalı yetişmiyor mining falan derken çip krizi çıkmıştı geçti diye biliyordum lakin bugün bir açıklama yapıldı ve TOFAŞ fabrikası küresel elektronik mikroçip tedarik sıkıntısı sebebiyle 2 hafta ara verileceğini açıkladı. Olası yan etkisi: Fiat Egea nın önümüzdeki ay zamlanabilme...
  13. NakreS14

Forumun 2021 Model Favori Arabası Ne?

Forum hangi 2021 model aracı favorisi olarak görüyor. Benim favorim: Audi A8
  14. NakreS14

Öneri 100-155 Bin TL Alınabilecek 0 KM Arabalar Nelerdir?

:unsure: 0 KM Binek Neler Alınabilir? MODEL YILI MARKA MODEL PAKETİ FİYAT BENİM TERCİHİM [ X ] 2021 Fiat EGEA Sedan Easy 1.4 Fire 131.000 TL 2021 Fiat EGEA Sedan...
  15. NakreS14

Yardım Araba için telefon tutacaği önerisi

Arabaya telefon tutacaği alacağim navigasyon bakmak için falan en kullanişlı fiyat performans neler var.
  16. NakreS14

SsangYong Sizlere Ömür {İflas}

Bir çoğumuzun bilmediği ülkemizde de fazla tutulmayan bir markadir kendileri malesef iflas masasına oturmuşlar çok sağlam arabalari vardi hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum zaten son birkaç senedir zarar görüyordu Güney koreli üretici, yapılan habere göre SsangYong borçlu olduğu yerlere...
  17. NakreS14

2020 Yılı Ve Araba Fiyatları Düşüncelerim

Bu yazının amacı farkındalık kazandırmak şuan ki durum hakkında bir fikir oluşturmak için yazılmış ve tamamen kendi düşüncelerimdir. Konumuza gelirsek senelerdir fiyatlari yukarı yönde eğilimli olan arabalar son sene pandemininde etkisiyle baya bir arttı tabi buna devletimizin vergi...
  18. NakreS14

Klasik Araba Mı Modern Arabalar mı

Siz bu klasik arabalari seviyor musunuz geçmiş tasarımlar yeniden çıksa alir misiniz? Tutkunu olduğunuz marka ve model var mı?
Top Bottom