Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Sattığım arabanın Hgs ücreti

cumartesi aracı sattıktan sonra yaklaşık 1000tlik hgs geçiş ücretleri mevcut ilk defa araç sattığım için hgs o an hiç aklıma gelmedi bankayı aradım hgsye yönlendirdi hgsde geçmişe dönük ödeme yapmayacağını söyledi hakem heyetine başvurmalı mıyım daha önce başına gelen var mı ?
  2. Oneomous

Bayiden 0 araç alan var mı ?

Merhaba arkadaşlar bayiden 0 araç almayı düşünüyorum fakat şuan elimde aracın yarısı var diğer yarısı 3 gün sonra felan elime geçicek sipariş oluşturma vs var mı daha önce alan bilgi verirse sevinirim. Bu arada gidip bayiye sor diyecekler için bayi kapandı soramıyorum sabah yine sorucam fakat ön...
  3. Oneomous

Arabam.comda trink sat ile aracını satan var mı ?

Trink sat seçeneğiyle 700 gibi bir fiyat çıkıyor ön fiyat olarak fakat expere götürsem sizce çok düşerlersi mesela bagajda kuru çekiç işlemi ve 1 adet boyasız göçük var (tırnak izi kadar) başkada bir problemi yok
  4. Oneomous

Araç trafik cezası ödeme hakkında

Arkadaşlar bundan 2 3 ay önce trafik cezası yemiştim fakat kağıt daha dün elime geçti ve şuan gelir idaresi sitesinden ödemeye çalıştığım zaman trafik cezası borcu gözükmüyor sizce neden ? İndirimli bir şekilde ödemek istiyorum bir an önce
Geri