Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

500-600 Bin bandında araba önerisi

Dostlar acilinden bir araba lazım, yakın arkadaşım alacak. Arabanın görünüşü güzel, biraz aile işi olmalı 4 kişi oturabilmeli, minimum 100 beygir olmalı. Ne önerirsiniz bu bütçeye?
  2. RevenKalr

Araç için ön cam güneşlik, ve bir sorum var

Dostlar, tanıdıktan tertemiz bir opel astra f kasa sw araba aldık, 98 model. Bu arabaya ön cama güneşlik koruması almak istiyorum öneriniz var mıdır iş görecek? Bir de bir sorum olacak, camları ne kadar karartabiliyorum? Biraz karartmak istiyorum. Bir de arabaya ne gibi eklentiler yapabilirim...
  3. RevenKalr

Eski araç için carplay önerisi

Haritaları sportify ı kullanabileceğim, çok kasmayacak bir şey arıyorum. Uygun fiyatlı bildiğiniz bir öneri var mı? android auto mu ne o özellik olması lazım, telefonum galaxy s10
  4. RevenKalr

Opel Astra 98 F kasa SW alınır mı?

Tanıdıktan bir araba, gümrük arabası. 350bin km de Bütün parçaları aşağı yukarı orijinal. Motor yeni yapilmış, abs, 2 hava yastigi, sis farı vs. var arabada. Arabayı biliyorum kullandim, cok temiz cok rahat araba. Kendiside çok guzel bakiyor zaten arabaya. Paraya sıkışmış 230 civarina veriyor...
  5. RevenKalr

Honadnın 1.6 motoru neden daha ucuz

Dayım araba alacak 1m butceyle, hondalara bakıyordu. Honda 1.6i-DTEC motor digerlerine gore daha uygun, nedendir? sorunlu mu
  6. RevenKalr

1 Milyon bütçeye araba önerisi

Dayım alacak diğer ay, maksimum bütçe 1 milyon 200 bin. Sedan olur suv olur, ne önerirsiniz bu bütçeye?
  7. RevenKalr

200 Bin TL bütçeye araba alınır mı?

Selam dostlarım, küçüklüğümden beri 2 tekerciyim ve bırakmakta istemiyorum, şu anda 200 lük bir motorum var ve memnunum. Ama bu soğuk havalarda, bir ihtiyaç olduğunda veya ailemden birinin bir rahatsızlığı olduğunda vesaire başkalarından yardım istemeye çekinir oldum. Arkadaşlarımda görüyorum...
Geri