Arama sonuçları: *

1. enesskooc

Araç kamerası gereklimi?

Evet şirketteki araçlara kamera taktılar bir olay anında görüntü olsun diye. Buradan kafama takıldı binek araçlarımızda neden yok diye. Neyse hemen bir tane 70Mai a500s aldım ama daha gelmedi sokakta yürürken araçların camlarına dikkat ettim lüx ucuz farketmez kimse de kamera yok. Boşa mali...
  2. enesskooc

Oto ses sisteminden anlayan?

clio aracıma bu tarz bir ses sistemi alsam nasıl olur? Kapılara mı alsam yoksa ses sistemi yetersiz geliyor da bu sistemler güzel ses veriyor mu?
  3. enesskooc

Araç bakımından anlayan varmı?

Merhaba clio 4 1.5 Dci aracıma yağ bakımı için parçacıdan malzeme almaya gittim. Yağı elf marka Yağ ve mazot filtrelerini orjinal Hava filtresi elinde yan sanayi kaldı hiçbir sorun olmaz istersen yarın getiriyim dedi ama bi sorun olmaz dedi eurocars diye bir marka verdi poleni de verdi ama hiç...
  4. enesskooc

Arabanın Rotu tutmuyor yardım.

Merhaba clio 4 Marka aracımı aldıktan sonra sola çekiyor diye rot balans lastik takısı altında faaliyet gösteren bir dükkanda tamire verdim. Alt takımda iki parça değişti rota sokuldu ama araba düzelmedi halen çekiyordu tabi eskisi gibi değil. Tekrar götürdüm bir vida kasıyor dediler onu...
  5. enesskooc

Araç bakımında parça kalitesi, standartları önerilerinizi bekliyorum.

Ustalardan çektiğimiz nedir birbirimize yardımcı olalım :) Merhaba,Yeni bir araba aldım CLİO 4 Aracı alır almaz bakımlarını yaptırdım ama aklım triger bakımındaydı eski sahibi bilmiyordu ne zaman yaptırdığını bu sebeple yeniletme kararı aldım. 2 Servisten fiyat aldım birisi 11.000 Birisi 13.500...
  6. enesskooc

Araç lastiğinden anlayan varmı?

Merhaba babamın eski aracından kalma sadece 2 ay kullanılmış ve depoda duran Michelin Alpin A4 Marka model kış lastiğini yeni aldığım aracıma takmak nasip oldu. Lastik 2015 Tarihli ve geçenlerde taktırmaya götürdüğümde lastikçi değiştirmemi söyledi 2 ay kullanıldığını söyledim ama tarihi eski...
  7. enesskooc

Cam filminin böyle olması normalmi?

Merhaba cam filmi yaptırdım 4000 TL de para verdim çokmu bilmiyorum ama işçilik kötü gibi sizce ne yapayım başına gelen varmı değiştirtmelimiyim?
  8. enesskooc

Araba lastiğinden anlayan yardımcı olabilirmi?

Merhaba, Aracımın lastiğine sert cam bi malzeme girmiş farkettim tornavidayla çıkardım ama yarığı kaldı lastik daha 2 haftalık ve en dibine kadar inmiş yarık hatta en zeminin bile hafif altına inmiş zedelemiş. Uzun yola gidicem problem olurmu? Yardımlarınızı bekliyorum.
  9. enesskooc

Yeni arabaların ısıtma sistemleri nasıldır biliyormusunuz?

Arkadaşlar bugün amcamın yeni aldığı BMW g20 lci model arabayı kullandım ancak aracın havalandırması bi garip dereceyi giriyorum ama sürekli böyle istediğim sıcaklığı ayarlayamadım hava dışardan gelmiyor klima üretiyor gibi bir şey. Şöyle anlatayım bizim kendi arabamız dacia Sandero 2021 araçta...
  10. enesskooc

100.000 TL Bu Araba alınır mı??

Evet 20 Yaşındayım dükkana gidip gelmek için veya arada manitayla kafelere vesaire gitmek (metrolardan bıktım) için şehir içinde kullanacağım araba bakıyordum. Tanıdık bir abi bu model marka arabayı satıyor araba link örnektir ama araba bu. benim araba siyah renk üstü açılıyor tentesi var ve 200...
  11. enesskooc

Araç sigortası sorunu.

Merhabalar arabamın zorunlu trafik sigortası bitmiş farkında değilim 4 gün olmuş ,yarın sabah sınavım var trafiğe çıkmamda bir sıkıntı varmı çevirmede falan sorun olurmu? Bildiğim kadarıyla 15 gün daha geçerli oluyor ama tam emin olamadım ,bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. pazartesi...
Geri