Arama sonuçları: *

1. leroxy

Halojen fara istemeden LED ampul takmak hata mı?

Merhaba, 2016 model Opel Astra Edition Plus aracımız için bir işlem uyguladık. Ben kendimi bildim bileli yolda ayar yapılmamış, mercek olmadan led far kullanan kişilere içimden küfür ederim. Geçtiğimiz gün sağ taraftaki gündüz ve kısa ampul arıza verdi. Gündüz tamamen gitti, kısalar ise eh işte...
  2. leroxy

4 Mevsim veya Yaz Lastiği konusunda ne tercih edilmeli?

Araç Opel Astra J Sedan. Ölçüler: 205/60 R16. Aracı stok lastikleriyle kullanıyoruz, 6 senede 100.000km oldu. Opel'in araçla verdiği Michelin lastikler iyi dayandı. Lastik başı maks. bütçe 1400TL civarı (çok pahalılanmış). Tercihen daha önceki tecrübelerimize dayanarak Bridgestone, Michelin...
  3. leroxy

Otomobilde Yapılacak Değişiklikler - Opel Astra J Sedan

Herkese Selam! Hiç konuyu uzatmadan mevzuya giriyorum, 2016 Model 1.6 Edition donanımı olan Opel Astra J Sedan aracıma yenileme niteliğinde bazı şeyler yapacağım. (en çöp astra modeli olarak nitelendiriliyor hem motor hem donanım) Aracın bu süreci bütçe sorunlarından dolayı 1 seneyi bulacak...
  4. leroxy

Koltuktaki Lekeler İçin Ne Yapılmalı?

Selamlar, aracımın koltukları kumaş ve aylar öncesinden kalma ıslaklık izleri vb. var. Muhtemelen deniz suyu ya da normal su. Koltukların rengi alıştığımız siyah Opel Astra J koltuklarından. Koltukların tamamında iz var. *temsili Koltuklardaki lekeleri zahmetsizce çıkartabilecek bir ürün...
  5. leroxy

Arabanın Aküsü 4 Yıllık...

agalar arabanın aküsü 4 yıllık ve pikniğe geldik. hem şarkı açıp hem de telefonumu şarj etsem biter mi ?
Top Bottom