Arama sonuçları: *

1. TahaCel

1M araba önerisi????

1 -1.2M arası araba ne alınır sizce? Megane bulunursa alınır mı . Sedan olsun istiyorun
  2. TahaCel

Tiktak araç kiralama farklı kişiye ait olursa

Tiktaktan araçı başkasının adına açsak mesela babamın ama arabayı ben kullancam çevirmede yakalansak ceza yermiyim ve tiktak cezayı nasıl anlıyıp yazıyo normalde cezası var başkasının kullanması da tiktak nerden anlıyo da kesiyo çevirmede sorun olunca mı anlıyo
  3. TahaCel

1.5M Araba önerisi??

Şuan 2021 Model peugot 508 var bi tane daha araba alıcaz bütçe 1.5m elektrik felan olmasın sedan veya suv bu fiyata suv olur mu bilmiyorum da sedan iyidir yılları yeni olursa güzel olur. Megane düşündüm ben
  4. TahaCel

Ehliyet çıkarmak için gerekli belgeler ?

Nüfusa gitim ehliyet çıkarcam hangi belgeleri götürmem lazım vesikalık olcak tamam internette birinde adli sicil kaydı diyor birinde yazmıyor arkadaş yeni aldı sadece vesikalık kimlik öğrenci belgesi felan diyo
  5. TahaCel

Blabla car hakkında?

3 erkek ayvalığa gitcez bla bla car diye bişey var güvenilir mi sıkıntı olur mu
  6. TahaCel

Metro Seyahat deneyimi olan

Beyler metro turizm ile istanbuldan ayvalığa gitcez en ucuzu metroda bi sıkıntı olur mu sizce en uygunda 700 tl sitesinde 630 tl
  7. TahaCel

Ehliyeti ne zamana kadar almış olurum

25 haziranda E sınavım var yazılı tahminen ne zaman direksiyon sınavı ne zaman olur. Direksiyon derslerinden ne zaman sonra sınavı oluyo
  8. TahaCel

Peugot 508 car play nasıl bağlarım

Peugot kullanan carsa yardımcı olabilir mi 508 aldık 2021 model ama bi türlü telefonu bağalauamadım navisgaspnu geçtim bari şarkı açıp kablosuz bulamadım kabloyu soktum usb kısmına gene olmadı full paket değil heraldede 508 lerde öyle opsiyonlumu bağlanma şekli nasıl bağlanırım. Bazı arabalarda...
  9. TahaCel

18 yaşıma 5-10 gün kala ehliyete başvurmak ?

Kasımın ortasında doğum günüm var 18 oluyorum 5-10 gün önce ehliyet kursuna başvurabiliyormuyum daha erken almak için ehliyet kurslarının kursa başlama günleri oluyor ya ben onu 1-2 günle kaçırıyorum galiba o yüzden
  10. TahaCel

1.6 120 hp Bluemotion Higline 145bin de Passat alınır mı

1.6 120 hp bluemotion highline dolu paket hayalet göstergesi felan ambiyansı geri görüş ambiyans aydınlatma navigasyon belilir başlı genel bildiklerimizn hepsi var Passat alınır mı genelde 85bin km 145bin km felan gidiyor alınır mı 145bin km ye passat en fazla kaç km olmalıdır bunu ben...
  11. TahaCel

Skoda octavia mı Passat mı ?

sıfır imperssion passat mı baştan söylüyorum bu bir karşılaştırma değil Passat D segmenti araç octavia C segmenti ama sizce 400k bütçeye hangisi alınır sizce @çılgın hamsi donanımlara sahip 415k 1.5 motor 150 hp passat mı yoksa Gene 1.5 motor 150 hp premuim modeli olan skoda octavia mı ...
  12. TahaCel

Passat mı Skoda Octivia mı Peugeot 508 mi ?

400k ya araba alız sizce passat boş paket ama skoda octaviada hayalet gösterge felan çoğu şey var peugeot 508 de de aynı hayalet gösterge çoğu şey var skoda 1.5 motor 150 hp passat da 1.5 felan onu tam hatırlamıyorum motorunu 150 hp 508 1.6 veya 1.5 180 hp sizce genel olarak hangisi daha...
  13. TahaCel

Hangi araç daha iyi 2021 passat vs 2018 a4

bunlardan hangisi daha iyi almıcam sadece meraktan soruyorum 0km 2021 model passat mı bu linkteki ama :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yeni-logo-2021-passat-1.5-tsi-150-hp-impression-ledfar-pluscar-play-952508589/detay yoksa 118.000km 2018 a4 burdaki...
  14. TahaCel

Manuelden otomatiğe ğeçme??

Başlık bir yanlis oldu ama ne yazicami bilemedim şimdi şu direksiyonun yanlarinda kulakciklar varya vites atıyor orda vites değiştirken diyelim ben tekrar otomatiğe donmek istiyorum nasıl dönücem youtube bir adam araba incelemesi de arabanin vites degistirme hizina bakiyordu sonra tekrar...
  15. TahaCel

Golf 8 Impression mu yoksa full paket clio mu ?

Golf 8 Impression mu 259k opisyon bunlar var ekstra manuel yoksa FULL paket clio mu
  16. TahaCel

200k ya araba önerisi ??

Araba önerir misiniz?? Sıfır var mı bu bütcede ? hem sıfır hem 2.el önerir misiniz?
  17. TahaCel

elektirikli arabaların şarjı bitince ne oluyor ??

şimdi diyelim ki bir insan porsche taycan aldı uzun yola gidiyor arabayı şarj edicek istasyon bulamadı yoldamı kalıcak benzin doldursak çalışmazmı hem benzinli hem elektirikli :D porscheye 2milyon veripte yol da kalmak ayrı kötü ben burdan taycan ile sivasa gitsem şarj edicek istasyon bulamazsam...
  18. TahaCel

bu arabalardan hangisi alınır ?

Ford fiesta renault clio Hydundai İ20 peugeot 208 PRIME 1.2 Puretech 100hp EAT8 kullanacak kişi annem bu araçlaran hangisi alınır ?? sıfır alcaz
  19. TahaCel

araba önerisi yaparmısınız ???

max:200k kadın kullanacak annem kullanacak boyu 160 felan clio düşündük ama almayın diyen oldu eğer önerekseniz araba clio gibi olsun küçük o şekilde olsun
  20. TahaCel

Renault clio alinir mi??

Sifir modeli yeni modelleri 150 bin den basliyor Annem icin almayi düşünüyoruz clio sizce alinir mi ?
Geri