Arama sonuçları: *

1. Quepardo

215/55/R16 takılı janta 205/55/R16 takılır mı

Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi aracın fabrika önerisi 205/55/R16 ancak benden önceki sahibi 215/55/R16 takmış muhtemelen jantı da ona göre almıştır Ben buna 205/55/R16 taksam sorun olur mu 215 ile 205 yanak lastik arasında 4 lastikte toplam 3 bin tl fark var aradaki farka değer mi
  2. Quepardo

13cm Midrange hoparlör tavsiyesi lazım

Merhaba dostlar aracıma 13cm midrange hoparlör arıyorum planladığım bütçe 1000 tl
  3. Quepardo

Araç Multimedya Seçiminde Yardım Lazım

Merhaba dostlar audi a3 8l araca sahibim kendi orijinal teybini kullanıyordum ancak artık bozuldu multimedya bakıyorum Ekteki nasıldır nelere dikkat etmem gerekiyor 16gb-32gb farkı neye yarıyor kasma donma olmadan kullanabileceğim güzel ses veren bir şey istiyorum yardımınızı bekliyorum...
  4. Quepardo

Araç Hoparlör Seçimi

Merhaba dostlar benim a3 8l kasa bir aracım var 10cm hoparlör yuvasına sahip 13cm takmışlar üstüne uydurma olacak şekilde Şu anda ses kalitesinde sorun yok ancak ses seviyesi çok yetersiz son seste bile 2 insan birbiriyle sohbet edebilir yani azıcık ses yükselterek Ben son sese geldiğinde...
  5. Quepardo

Hangi Mercekli Fara Ledi'ni Seçmem Lazım

Merhaba 2002 model a3 için bunları almayı planlıyorum mercekli far için bunlar uygun mudur sizce
  6. Quepardo

Led far olarak bunlar uygun mudur

Araç 2002 model audi a3 8l bildiğim kadarıyla kısalar h1 uzunlar h7 kendim bakıp kontrol etmedim bunlar uygun mudur photon duo serisi iş görür mü araç mercekli fara sahip görüntüsü güzel karanlıkta iş yapan f/p bir şey istiyorum başka öneriniz var mı
  7. Quepardo

Led önerisi ve site tavsiyesi lazım

Merhaba görseldeki iki ürünü almayı planlıyorum işi bilen bir yere gidip taktırmayı planlıyorum site güvenilir midir ? bunlar işe yarar mı ? normalde Amerikan park modülü pahalı diye biliyorum bunda sorun çıkar mı ? yardımcı olur musunuz Bir de H1 led önerir misiniz f/p odaklı
  8. Quepardo

2002 model audi a3 yayları

Başlıktaki gibi 2002 model hb audi a3 için 4 adet spor olmayan yay arıyorum satan ya da nerede bulabileceğimi bilen var mı
  9. Quepardo

99 model uno elektrikli cam ve telefonu radyoya bağlama

Beyler tam da başlıkta yazdığım gibi yeni bir araç aldım 99 uno 70sx buna telefonu auxdan bağlarken çift taraflı 3.5mm herhangi bir jak yeterli olur mu yoksa iyisinden almak sesi etkiler mi yani 10-15 tl ye alıp geçeyim mi yoksa 60-70 tlliklerin esprisi var mı 2. soruma gelirsek de bu aracın...
Top Bottom