Arama sonuçları: *

1. AhmetN

200.000 TL Araba Önerisi

205 bin TL'yi geçemeyecek şekilde araç arıyoruz. SUV öncelik ama güzel sedan önerilere de açığız. Aynı şekilde yarı otomatik ve otomatik çnveliğimiz. Motoru ise en az 1.5 olmalıdır. Hasarsuz temiz araç önerilerinizi bekliyorum.
  2. AhmetN

Astra - Sportage Takası Mantıklı Mı?

Arkadaşlar birisiyle konuştum takas teklfimi kabul etti. Yarın görüşüceğiz ama ne kadar mantıklı bilmiyorum Bizim arabamız: 2011 / Opel / Astra /Enjoy Plus / 1.6 / Benzin&LPG / Manuel / 2450 TL hasar kaydı var / Ön kaput boyalı, arka bagaj kapağında lokal boya var değişen yok Takasa girdiğimiz...
  3. AhmetN

220.000 TL SUV Araç Önerisi

Bu civarlarda temiz suv araç arıyoruz. Yol bilgisayarı yani geniş ekranı ve otomatik vites olması önemli. Kilometresi düşük ve modeli çok eski olması dezavantaj bildiğiniz gibi. Ayrcıa babam ağır hasar kayıtlı araç ve 1 parçadan fazla boya/değişeni olan araç istemiyor bunları göz önünde...
  4. AhmetN

180K-185K TL SUV veya SW Araba Tavsiyesi *GÜNCELLEME*

Bu civarlarda bir taşıt arıyoruz. Bagajı geniş olması ve otomatik olması önemli. En fazla 190K TL olur. Şu anda Egea Station Wagon düşünüyoruz 2. el ama başka alternatiflere de ihtiyacımız var. SUV veya SW olmalı. *GÜNCELLEME* 2018-2019 model SUV araçlar için bütçe 220.00 TL'ye yükseldi.
  5. AhmetN

200.000 TL Araba Önerisi

Bu civarlarda önerebileceğiniz SUV araç var mı? SUV şart değil ama olursa daha iyi olur. Bagajı geniş olmalı.
Top Bottom