Arama sonuçları: *

1. Alioskii

Öneri Togg Sahiplerinden Tavsiyeler

Arkadaşlar biraz önce full paket togg aldım. Arabayi bi suredir kullanan arkadaslarim varsa şunu yap, şuna dikkat et gibisinden tavsiyeleriniz var mıdır? Bu zamana kadar sıkıntı çıkardı mı herhangi bir arıza olur vs. Lütfen sadece araç sahipleri yorum yaparsa sevinirim 16-17 yasindaki coluk...
  2. Alioskii

Cherry Tiggo 8 mi Togg mu?

Sorum bu arkadaşlar. Togg çok güzel fakat elektrikli ne kadar saglıklı olur bilemedim. Aynı şekil cherry de ülkemizin piyasasında çok iyi tutundu fakat çin sonuçta 3-4 yıl sonra sıkıntı açar mı
  3. Alioskii

Bu 2 Araba Ne Kadar Eder? (Dacia)

Arkadaslar biri 2020 model 95.000kmde hatasiz, digeri 2013 model 295.000kmde park yaparken ön tamponu vurdum o düştü serviste yaptirildi. Bu ikisi ile v1 togg ile takas yapacağım, üzerine yaklaşık ne vermeliyim?
  4. Alioskii

1000-1500 SUV Arac Önerisi

Arkadaslar elimde iki tane biri 2021 digeri 2013 model sıkıntısız temiz dacia dokker var. Bu ikisini 1m civarına satıp üstüne koyarak SUV veya büyük geniş bir aile aracı düşünüyorum. Canlı olarak bakıp hoşuma gidenler 1- Peugeot 408 2- Kia Sportage 3- Togg 4- Hyundai Tucson 5- Chery Tiggo 8 Pro...
  5. Alioskii

Öneri Araba Modifiye Tavsiyesi

Arkadaşlar öncelikle hayirli geceler. İlk arabamı aldım bayramdan sonra ilk gün araba gelecek dediler ve yarın inşallah arabamı gidip alacağım. Aldığım gibi modifiye yaptırmak istiyorum. İlk arabam ve modifiye hakkında pek bir bilgim yok. Araba ticari olduğu için haliyle görüntü bakımından biraz...
Top Bottom