Arama sonuçları: *

1. grimlex

Mazota Zam Gelmiş Yine

Evet güzel kardeşlerim abilerim ne vereyim abime fdbxc evet şaka bi yana Motorine 2.60 kuruş Benzine 1.50 kuruş LGP'ye ise 53 kuruş ZAM H.O. MAZOT OLDU 30 MİLYON NAPÇAZ düşüncelerinizi neco abi bekliyor.
  2. grimlex

Mazota 1.93 TL Zam Sa

Lokman ver olm müziği... ohhh mazot oldu 28 hayırlı olsun. Lokman yavaş lan.. Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Arabayı zaten 3 aydır camdan izliyordum.Artık ekmek banmaya başlarız.
  3. grimlex

Kendi Aracımla Kargocu Olmak İstiyorum

Arkadaşlar geçici olarak iş arıyorum.Yani max 1-2 sene çalışıcam neyse konuya geleyim.Kendi aracıyla kargoculuk yapanlar var.Bende bu içi yapmak istiyorum.Fakat başvuruda sitelere baktığımda 5 yıllık 6 yıllık falan araba diyolar.Benim araba 2008 model.Şimdi olay şu ben etrafımda 3-5 kez gördüm...
  4. grimlex

Hgs Gişe Alarm Ötmesi

Geçen günlerde istanbulun bi bölgesinden girdim otoyola ardından edirne tarafından çıktım.Çıkarkan gişede alarm öttü.Hgs var.Giderken geçtik sorunsuz.Parayıda kesti.Fakat üzerinde 1 hafta falan geçti ne geçtiğimiz gözüküyor.Nede kaçak geçiş gözüküyor sebebi nedir acaba ? ileride ceza falan...
Top Bottom