Arama sonuçları: *

1. Nvidia Mx130

Polo 1.4 TSI GTI neden ucuz?

Merhaba, genç işi araba bakmaktayim aklıma 1.4 TSi GTI çok takıldı 700k civarına saf 180hp Stage 2 240 civarı. Golf 7 1.6lar 105hp ve daha pahalı. Teknoloji farkı olarak biliyorum ama bu güce göre Polo 1.4 TSI GTI'lar neden ucuz? Kronigi mi var?
  2. Nvidia Mx130

1.5M civarına aile arabası önerisi

Merhaba, yazın araba almayı düşünüyoruz. Bagaj hacminin vb. biraz büyük olması lazım Courier'den geçeceğiz içi nerdeyse Suv gibi hatta daha geniş. Yakıtı çok yakmamasi lazım. Birazda hızlı olsa iyi olur malum bende kullanacağım. 0 yada 2. El ne bulunur? 1736177398 2008 düşündüm
  3. Nvidia Mx130

Polo 1.6TDİ vs Golf 7 1.6TDİ

Merhaba, seneye ailem bana araba alacak. Genç işi yazılımı birşeyler arıyorum. Duman olsun hız olsun hangisi daha iyidir? Golf 7 alırsam 7.5R tampon falan alacağım. İkisinide Stage 1-2 attırmayı düşünüyorum.
  4. Nvidia Mx130

Yardım Şimdi aile aracı değiştirmek vs 2 yıl sonra kendine araba aldırmak

Merhaba, şu an Courier kullanıyoruz 110k km oldu ve artık değiştirmek istiyorum(Z). T10F bekliyoruz çıkınca alma ihtimalimiz yüksek. Babam üniversite kazanırsam bana araba alacak ama eğer aile arabası yenilersek yüksek ihtimalle bana alabilmek için bütçe kalmaz. Sizce babamı arabayı değiştirmeye...
  5. Nvidia Mx130

-ANKET- T10F mi alırsınız T10X mi?

T10F'mi alırsınız T10X mi?
  6. Nvidia Mx130

TC Plaka ne kadardır?

Merhaba, 19 TC xxx plaka ne kadardır? Babamın 1-2 tanıdık sigortacı falan var ama sormuyor.
  7. Nvidia Mx130

-ANKET- TOGG alır mısınız?

Elinizde 2 milyon TL olsa TOGG alır mısınız?
  8. Nvidia Mx130

Alınabilir plaka listesine nereden bakılır?

Merhaba, yeni arabaya 19 ERD xxx plaka yaptırmak istiyorum ama mevcut mu bilemiyorum. Bunun listesine nereden bakabilirim?
  9. Nvidia Mx130

2017 Courier ne kadar eder?

Merhaba, Bagaj kapağı değişen, 100k kilometre, servisin abartmasıyla 45k hasar kaydı mevcut 2017 Titanium Plus Courier aracım ne kadar eder?
  10. Nvidia Mx130

Otomatik kadın arabası önerisi

Merhaba, teyzem araba almayı planlıyor. Otomatik, küçük olması çok önemli. Eğer kaza yaparsa diye parçala ucuzluğu çok olmasa da önemli. Bütçesi tam belli değil ama 700'e falan çıkamaz herhalde.
  11. Nvidia Mx130

1milyon TL civarı Dizel araba önerisi

Merhaba, 1 yıl gibi bir süre sonra Courier satıp bir araba almak istiyoruz. Babamın özellikle aradığı özellikler olarak bagaj ve iç hacmi büyük ve dizel olması. Bilmediğim bir şekilde dizeli çok seviyor. Bütçe 1-1.2 milyon, 2.el sıkıntısız veya yıl sonu kampanyalarından düşecek şekilde bulabiliriz.
  12. Nvidia Mx130

Ford Courier yazılım atmak

Merhaba, Courier 2017 TT Plus araca sahibim. Kayseride yaşıyorum burada bilinen marka Remaps sanırım. 95HP'den 120HP'ye çıkıyormus. Bunun hakkında 2-3 soru var. Aracın motoruna 3-4 senede herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Aracın ömrünü kisalttığını söylüyorlar doğru mu? Fiyat olarak 4k diyorlar...
  13. Nvidia Mx130

1m bütçe aile arabası önerisi

Merhaba, aktif olarak Courier 2017 kullanıyoruz. Yeni yıl gelmeden araba yenileme düşüncesi içindeyiz iyi bir fiyat denk gelirse. Elimizdekini satıp üstüne biraz daha ekleyip birşeyler yapmak istiyoruz yani 1.000.000-1.050.000 gibi bir bütçe olacaktır. Aracin büyük olması iyi oluyor genellikle...
  14. Nvidia Mx130

Arabaya ön ve arka tampon taktırmak hk. sorularim

Merhaba, Ford Courier 2017 Titanyum Plus araca sahibim, aracı aile araci olarak kullanıyoruz ama ben biraz görünüş amaçlı ön ve arka tamponu değiştirmek veya ek ekletmek istiyorum. buradaki isaretli 2 ön 2 arka tampondan birini secip taktirmak istiyorum ancak aklimda birkaç soru var. 1)Aile...
  15. Nvidia Mx130

600-700k araba önerisi

Merhaba, kuzenim üniversiteye gidiyor kendine araba bakıyor. Bütçesi 600 max 750 falan olur. Malum serseri yaşında hızlı birşeyler istiyor. Ne küçük ne büyük, ailesinin yanına gidince aile arabası gibi kullanilacak. Seat Leon bakiyor şuan öneriniz var mı?
Geri