Arama sonuçları: *

1. K

Yedek anahtar ile ilgili sorun

Arkadaşlar merhaba, 2 ay önce İstanbul'dan bir araç satın aldık aracı almadan önce de yedek anahtarı sormak aklıma gelmemişti. Aracı alırken satıcı yedek anahtarın olduğunu fakat memleketinde olduğunu söyledi, araçta babasına ait olduğu ve velayet ile aldığımız için güvendim. Aradan 2 ay...
  2. K

Yardım Araç alacağım ciddi yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba, 20 yaşında bir gencim bi araç almak istiyorum yıl sonuna kadar. Güçtü vs vs çok büyük beklentim yok benim için aracın kokpit önemli sürerken keyif alacağım bir araç istiyorum. Çok fazla yakmayan bir şey istiyorum (malum öğrenciyim vs.) Ara ara aileninde kullanabileceği bir şey...
  3. K

Kocaeli Ekspertiz Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Kocaeliye araç almaya gidiyoruz inşallah. Kocaelide işini düzgün yapan eksper firması bildiğiniz/önerdiğiniz varmıdır? Çoğunuz Tarcanlar diyecek evet biliyorum fakat orada çok sıra oluyor bizde 1 günde halletmek istiyoruz o yüzden alternatif öneri lazım.
  4. K

250.000 ₺ Araç Tavsiyesi

Merhabalar. 250 bin TL bir bütçem var. Öncelikle aracı asıl alma sebebimiz yatırım gibi düşünebiliriz çünkü 7-8 ay sonra elimize ek bir para geçeceği için satacağız. Düşük km ve ufak hasarlı bir araç olmasını istiyoruz. Satacağımız için piyasası olan ve kolay satılabilecek bir araç olması...
  5. K

2. El Araç Önerisi Aile

Arkadaşlar merhaba elimizde bi miktar para var ve bu parayı değerlendirmek için bi araç almaya karar verdik. Genel olarak aile tipi bi araç olması ve satarken çok zorlanmayacağımız bir araç olmasını istiyorum. Km de çok olmazsa tadından yenmez. Ticari vs çok farketmez amaç parayı...
Top Bottom