Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

650K araba önerisi Hatchback Otomatik

650K hatchback otomatik araba önerir misiniz? Bu fiyat bandında alınabilecek yabaş olmatan en azından 1.0 veya 1.2 gibi değilde daha yüksek veya düşük hacimli turbolu motorlu araçlarda olabilir. Aracı bir tanıdık arıyor. Bursa içi sadece... Ve sorun çıkarmatan araç lazım şanzıman falan
  2. Koyun Shaun

Çok acil tofaş tamponuna kedi girdi yardım

15 dk bir yere gidip geldim hararet 90da sıcak diye bir baktım miyav ses geliyor bunu nasıl çıkarabiirim? 1721737894 Su falan döktüm komple buraya soğuk su soğuyunca çıkar mı?
  3. Koyun Shaun

Trafik polisleri tablette ne görür

Merhaba yaklaşık 30 dk önce ilk defa çevirmeye soktular beni kısa bir konuşmanın ardından tableti gösterip güldü ve yanındaki diğer memur gülerek dikkatli çıkın dedi. İkiside kızdı ve gençti yeni girmiş olabilirler. Bu tabletlerde neler gözüküyor bilgisi olan var mı!? Yani sırf neye güldüklerini...
  4. Koyun Shaun

TOSFED Gözetmen harçlarını ne zaman yatırıyor

Merhaba, ben tosfed bursa rallisinde 2 gün görev yaptım. İnternette ücretler günlük yatırılıyor deniyor ama yine bilgisi olan varsa sormak isterim. Ve ne kadar yatırılır tahmini?
  5. Koyun Shaun

Tofaş Motor kodları ve lastik ebatları

6. Koyun Shaun

Mobese telefonu algılar mı

Arkadaşlar ben arada direksiyon story çekiyorum acaba mobese telefonu görse ceza yansıtır mı? Seyir halindeyken telefonla oynamak diye. Bu arada son derece dikkatli sürüyorum bursa trafiğinde her bindiğimde en az 3 4 kaza atlatıyorum bazen onların hatası %5 falan benim yüzümden oluyor o da ya...
  7. Koyun Shaun

Yardım Tofaş turbo tüm maliyetler

sa tofaş doğan 1.6ie sahibiyiz 1999 model. Bu araca turbo ve extra motor için hafiften beygir yükseltmek için neler gerekir ve masraf ne kadar tutar? Şehir bursa
  8. Koyun Shaun

gaz pedalı takılı kaldı sonra ses geliyor

Egzoz açıkken az gaz vereyim dedim takılı kaldı pedal 10 saniye falan ayağımla çektim sonra pervane sesi gibi bi ses geldi 3k devirden sonra o ses geliyor sanki bişeye çarpıyormuş gibi Araba soğudu biraz tekrar çalıştırdım normal viteste yüksek devirde ses geliyor boşteyken sıkıntı yok 4 ve 5...
  9. Koyun Shaun

Tofaş lpg bitince böyle mi oluyor

Bıcı bıcı
  10. Koyun Shaun

tofaş doğan slx ie kaç tl eder?

gençler biz tofaş almıştık 176K tl'ye üstüne yaklaşık 7-8K masraf yaptık araba temiz ve diri. canlıda duruyor. Arabada ses sitemi ve gizli düğmeli abarth egzoz var. Benim aklımda 240-250K'ya ilana koymak vardı. Hatta satmayı bile düşünmüyorduk binecektik. Şimdi komşu 200K'ya sat hemen alayım...
  11. Koyun Shaun

185.000 TL araba önerisi

Gençler bursa veya bursaya yakın şehirlerde fazla oynanmamış ama oynandığında da sağlam yapılmış araç önerisi atar mısınız. Ben bayağı baktım neredeyse tüm araçlara baktım fiyatlar çok yükselmiş. Kasa tipi sedan olacak arkadaşlar lütfen öneri yaparsanız sevinirim.
  12. Koyun Shaun

piranha teyp hem mp4 hem mp3 kullanma

gençler babamda arabesk şarkıları var mp4 şeklinde bende çok yer kaplamasın çok şarkı olsun diye mp3 istiyorum ama 2 ayrı klasör koyduğumda açmıyor usb geçiş yapınca teyp donuyor kapat aç yapınca düzeliyor. Eğer aynı klasörde olursa da mp3 çalıyor mp4ler gözükmüyor. Bunun bir çözümü var mıdır...
  13. Koyun Shaun

Sizce hangi araç alınmalı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-taba-dan-br-6-seviyesinde-zirhli-mercedes-benz-s500l-isso-armor-1091049701/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chrysler-zirhli-2006-chrysler-300-c-2.7-benzin-otomatik-1078737159/detay...
  14. Koyun Shaun

Honda S2000 fiyatları / Asgari ücret karşılaştırması

Not: Fiyatlar artan şekilde sıralanmıştır. Yıl 2012: Asgari ücret 2012 yılında 701,14 TL olarak belirlenmişti. Arabayı en düşük ile 2. en düşük fiyatının ortalamasını alarak yapıyoruz. 50.500 TL diyelim. 50500 / 701,14 yapar isek hiç bişey yemeden biriktirerek 72 ayda satın alabiliyoruz. Yıl...
  15. Koyun Shaun

max 130K araba önerisi

gençler arabaya 4-5 kişi sığsın rahat olsun ben 18 yaşındayım babama aldırıcam önerilerinizi yazar mısınız ben ford sierra düşünmüştüm
  16. Koyun Shaun

sağlık ocakları sürücü kursu direksiyon eğitimi için okul raporu verebilir mi?

Ben 3 gün staj 2 gün okul yapıyorum. Bugün staja gidersem yetişemeyeceğim sağlık ocağından rapor istediğimde verir mi? Yoksa hasta olduğumu mu belirtmeliyim
  17. Koyun Shaun

Araba fiyatları düşmeye başlıyor mu?

Gençler böyle bir sürü ilanı favoriye eklemiştim hepsi arttırıyorlardı artık düşürüyorlar. Sizce daha düşer mi? Alacağımdan değilde artık sinir bozuyor bu sayılar
  18. Koyun Shaun

Tır Motoru Otomobile Takılır Mı?

Gençler bildiğiniz üzere tırların beygirleri yük taşımak için yüksektir. Peki örneğin 750 beygirlik bir Volvo FH16 tırının motorunu bir araca takabilir miyiz? Sığdırabilir miyiz? Sığdırabilirsek çalıştırabilir miyiz?
  19. Koyun Shaun

ehliyet sınavını erken olmak mümkün mü?

gençler ben araba ehliyeti almak istiyorum. Babamın da desteğiyle ekimde 18 yaşıma girdiğim anda ehliyet almak istiyorum. Sınava erkenden girip inşallah kazanırsam ekimde ehliyeti direkt elime alabilir miyim?
  20. Koyun Shaun

Modifiye ve boya ilgili sorularım

Araç eski diyelim 1995-2010 arasındaki herhangi bir araç mesela. Araç normalde full beyaz ruhsattada öyle geçse ben aracı komple turuncu yapsam üzerine de çeşitli grafiti gibi şeyler yapsam ruhsat değişmesi mecbur mu? Rengi öylesine söyledim fiyat farketmez bence. Ruhsata geçmezsek bir yasağı...
Top Bottom