Arama sonuçları: *

1. EXODIA

Öneri 2011 Passat B7 için multimedya sistemi önerir misiniz?

Başlıkta belirttiğim gibi 2011 model VW Passat aracım için multimedya sistemi almak istiyorum. Önerebileceğiniz marka/model var mı? Şu an RCD510 kullanmaktayım ve Bluetooth yok maalesef.
  2. EXODIA

Yardım 2011 Renault Symbol LPG’de patlama sorununu nasıl çözebilirim?

Selamun aleyküm dostlar. 2011 Symbol aracımızın lpgde teklemesi,düşük devirlerde çekişten düşmesi ve patlama sorunlarından dolayı bujiler,buji kabloları ve ateşleme bobini değişti ama sorun halen devam ediyor. Bu sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi? (Lpg kalibrasyonu yapıldı,lpg enjektörleri...
  3. EXODIA

Yardım 2011 Symbol yakıt göstergesi ve benzin depo ışığı sorununu nasıl çözebilirim?

Selamun aleyküm arkadaşlar. 2011 model Renault Symbol aracımızda yakıt göstergesi 2 çubuk olmasına rağmen depo ışığı yanıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Araç benzin+lpg’li ve son 1 aydır bu sorunu yaşıyorum. Benzin aldığımda yükseliyor ama 2 çubuk seviyesinde tekrar ışık yakıyor depo.
  4. EXODIA

Yardım Bmw e46 2005 Çamurumsu Bir Katman Var Sorun Nedir Yardımcı Olabilir Misiniz?

Selamun aleyküm arkadaşlar. Dayımın aracında radyatöre su koymak istediğimizde bu manzara ile karşılaştık. Çamurumsu bir tabaka yüzeyde oluyor. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Geri