Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

ContiSportContact 5 mi? UltraContact mı?

Dostlar selamlar, E36 320i aracım için yaz lastiği arayışındayım. İkisi arasında fiyat farkı yok. Birazcık araştırma yaptım, ancak sizin de fikrinizi almak istedim. Ultra Contact son hız ve ıslak zemin frenlemesi konusunda daha önde. Siz ne düşünüyorsunuz? (Lastik ölçülerim 225/45/17)
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

E36 Silecek Önerir Misiniz?

Yağmurda falan cart curt edip duruyor. lastikler iyice gitmiş sanırım. İnternette Bosh silecekler için çok fazla övgü var. Diğer sileceklere nazaran buna bu kadar daha fazla para vermek değer mi...
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

"Bosh Car Service" deneyimleyen oldu mu?

Dostlar daha önceden Doğan Kabak birkaç video çekmişti ancak sizlerden de deneyimleyen olduysa tecrübelerinizi aktarmanızı istiyorum. 2015 Qashqai 100k bakımı için gitmek istiyorum ancak emin de olamadım.
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

1997 E36 320i alırken nelere dikkat edilmeli?

Dostlar, 1-2 saate bakmaya gidicez arabaya baya beğendik, ilk arabam olucak Allah'ın izniyle. Daha önce tecrübeleri olan söyleyebilir mi neyine bakmalı alırken? Motoru ustaya gösterticez, çok temiz gözüküyor araç.
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Motor temizliğinde su neden kullanılmamalı?

Merhaba dostlar Motor içi temizlenirken genelde hep Motor Temizleyici ve temiz bir bez kulanın diye söylüyorlar. Ancak izlediğim detailing videolarında su kullananlar da gördüm. (ancak tazyikli değil sadece üzerindeki durulamak amacıyla) Bu olay acaba motor tipine veya benzinli-dizel olmasına...
Geri