Arama sonuçları: *

1. keremast

1 Milyonu geçmeyecek doblo tarzı araç önerisi?

arkadaşlar selam 1 milyona kadar büyük doblo tarzı araç arıyoruz (OTOMATİK) olmak zorunda. psa grubunda opel, pejo, citroen, toyota, fiat tarzı araçlara baktık birinin fiyatı yüksek birinin düşük. kasalar motorlar aynı. hangi araç daha iyi? şu anlık opel olarak düşünüyoruz.
  2. keremast

920 bin tl'yi geçmeyecek panelvan araç önerisi?

arkadaşlar selam 920 bin tl yi geçmeyecek doblo tarzı araç arıyoruz (otomatik olmalı)
  3. keremast

Dizel Araba Neden Duman Atar?

Arkadaşlar merhaba bir dizel aracımız var, yakın zamanda turbosu değişmişti ama hala duman atıyor. motor deli gibi gidiyor ondan yana bir sorun yok. sizce neden atar? duman dediğim baya 1.7 corsalar gibi duman atıyor. Araç: Fiat Linea 1.3 Multijet kilometre olarakta 310 bin kilometrede...
  4. keremast

Atmosferik Araçta Devir Çevirmek?

Arkadaşlar merhaba, kullanmış olduğum 1.4 haciminde bir araç var ve 4 ileri otomatik şanzıman ile ilerliyor. sorum şu uzun rampalar çıkarken devir 2 bin ile 3 bin devir arası olduğu zaman araba hiç çekmiyor ve rampayı 20 30 kilometre ile çıkıyor ve arkamda kuyruk oluşuyor. ama kickdown yapıp...
  5. keremast

Arabayla nasıl güzel dönülür?

beyler dönerken çok yakın dönüyorum ya da otobüs döndürür gibi çok genişten alıyorum bunun ortasını nasıl ayarlayacağız? ha bide arabamın gazı çok hassas ufak basıyorum hemen ön kaldırıyor sanarsın m5 kullanıyorum. nasıl düzeltirim bunları (Araç otomatik)
  6. keremast

Arabayı Sürttüm Çizildi!

arkadaşlar merhaba Hyundai i20 kullanıyorum araç gri renk. yolda giderken birisi aradı ve telefonu açtıktan sonra konuştuk tam konuşurken toprak gibi bir yere girdim. çizik var sizce bunu nasıl geçirebilirim oje olur mu?
  7. keremast

Karavan Olarak Hangi Ticari?

Arkadaşlar merhaba ailecek karavan yapmak istiyoruz, kendimiz yapacağız ve 3 Panelvan arasında kaldık. sizce hangi ticari? panelvanlar hakkında bilgim yok ama servis olarak transit ve ducatoya bindim, ducato daha oturaklı ve daha güçlü geldi sizinde fikrinizi almak istedim. Araçlar şunlar...
Top Bottom