Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Öneri 250.000 TL'Ye araç önerisi

Arkadaşlar günaydın, kenarda 200-250 bin tl gibi bir birikmişim var üniversiteye gidip gelmek için bir araç bakıyorum çok süper bir araç beklemiyorum ancak beni de aldığımda hem motor olarak hemde görünüş olarak üzmesin istiyorum. İstediğim 2-3 şey var aşağıda belirteceğim. Ayrıca Efsane Kasa...
  2. Necromancerr

Linea için F/P teyp önerisi.

Arkadaşlar, 2007 Emotion paket Linea var (Blue&Me var araçta). Blue&Me sebebiyle araçta USB var, ancak bu USB üzerinden telefondan müzik açamıyorum. (Sebebide blue&me nin ilk versiyonu olması ilk versiyonlarda aux usb nin yanında gelmiyor) Bu yüzden F/P bir teyp arıyorum. Teypte Bluetooth...
  3. Necromancerr

Fiat Linea 1.3 Mjet usb girişini aux girişi gibi anında müzik değiştirmek için kullanabilirmiyim?

Arkadaşlar bizde 2007 model 1.3 Mjet linea var Emotion paket (Döneminin dolu paketlerinden) ve araç zamanında Blue&Me Opsiyonu ile alınmış bu yüzden araçta hem sesli asistan hem de usb girişi kendiliğinden geliyor kısmetse yaza aracı bende alıp gezmeye başlayacağım telefonumdan müzik açmak...
  4. Necromancerr

200-250bin tl ye genç için araba önerisi

Arkadaşlar sonraki ay itibariyle yaşım 18 olucak martta da B ehliyet alacağım normalde motor almayı düşünüyordum ancak sıfır motor fiyatları araçlara bir adım daha yaklaştığından araç almaya karar verdim (Motoru 100 bin civarına kendim alıcaktım ancak araç konusunda ailem bizde biraz destek...
  5. Necromancerr

Fiat Linea Multimedya Ve kapı kolonu önerileri 8k

Arkadaşlar Elimizde 2007 Fiat Linea Emotion paket var https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2007-linea-emotion-1096876960/detay örnek olarak attım buradaki teypten var teypin tuşları çalışmamakta ve media playere geçmemekte (torpidoda usb okuyucu var) ayrıca kolonlar patladı ses...
Geri