Arama sonuçları: *

1. McQueen95

fren neden hava yapar

1979 Model CJ5 im var frenim 2 hafta önce yavaş yavaş yumuşamaya başladı ve araca bindikçe daha az tutmaya başladı ve şuan hiç tutmuyor fren pedalım da yumuşacık internetten az çok baktım hava yapmış olabilir yazıyor hidrolik yağını kontrol ediyorum hortumları kontrol ediyorum sızdırma falan da...
  2. McQueen95

1979 CJ5 pişmanlığı

yaklaşık 6 7 ay önce sizden fikir almak için buraya bir konu açmıştım 1979 cj5 im var bu araca binmeli miyim satmalı mıyım gibisinden (linkini koyacaktım konuyu bulamadım) konuyu açtıktan 2 ay sonra aracı yürür hale getirmek icin 45,000tl ye yakın para ödedim (+54,000 vergi borcu) ve 3 4 ay...
  3. McQueen95

BMW 7 SERİSİNİN İÇİNDEKİ BU ŞEY NEDİR

Beyler 7 serisinin en eski kasalarında bile bu var telefon mudur telsiz midir bilgisi olan var mı ne olduğu hakkında
  4. McQueen95

Öneri KİM BAKACAK BU ARACA ?

Arkadaşlar 1979 model jeep cj5 model bi araçım var araç 5 6 senedir yatıyor (mtvsi 4500 olduğu için binemiyorduk af gelince trafiğe çıkarma kararı aldık) ben bu aracı sanayide kime götürsem ben bununla uğraşamam veya bunun parçası bulunmaz gibi yanıtlar alıyorum ben evimde mi tamir edeceğim bunu...
Top Bottom