Arama sonuçları: *

1. A

Radar cezası kağıdı eve gelir mi

Dün 110la radara girdim. Ceza mesajı geldi. Sorun parasında değil 1506 TL erken ödeyince 1200 civarı. Ama aileme ceza kağıdı gelirse sorun olur. Kağıt gelir mi?
  2. A

Bu hangi Çinli araba

Plaka yabancıydı. Başta xiaominin arabası sandım ama değil
  3. A

Egea 7 inch android ekran sorun

Egea cross Arabayı bayiden çıkaralı 1 hafta oldu üzerinde 7 inch android bir ekranla geldi. Ama ekranın hiçbişeyi doğru düzgün çalışmıyor zaten menüsü falan bir garip hani şey gibi sanayiden alınıp sonradan taktırılan dandik çin malı ekranlar gibi ekran açılırken falan zaten Fiat falan yazmıyor...
  4. A

600k-750k Arası sıfır SUV tarzı araç

Bu fiyatlara gerçek bir suv alınamıcağını biliyorum ama o tarz bir araç bakıyoruz normalde aktif olarak 2. El araç alıp satıyoruz ama 200 300k bandındaki araçlar yüksek segmenti bilmiyoruz çok. Egea cross u çok beğendik aslında tipi özellikle turuncu rengi ama bütçemiz lounge paket 1.0 motorlu...
  5. A

İzmir Fiat bayi öneri

Egea cross için sıraya gircez, İzmir'deki hangi bayiler iyidir veya en büyükleri hangisi
  6. A

Yakıt tasarrufu sağladığını idda eden yazılımlar

Bu aralar hem youtubeda hem de instagram da aracın yazılımla torkunu ve beygirini yükseltip %10 15 yakıt tasarrufu sağladığıni idda eden firmaların reklamları çıkıyor . Tabi insanın aklına şu geliyor yakıt tüketimi araç seçerken önemli bir faktör peki küçük firmalar bi yazılımla bu kadar...
Top Bottom