Arama sonuçları: *

1. Flowy*

Togg arabası hakkında konuşalım

Sorularım ; 1 ) Kaç tlde çıkar ? 2 ) elektrikli araba bu ancak nasıl şarj edecez biz bunu ve masrafı çok olurmu benzin ve dizele göre ? 3 ) Bu araba devrim yaratırmı ? 4 ) Ülkenin ekonomisinde kalkınma yaşanırmı ?
  2. Flowy*

Bu araç alınabilir bir araçmı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-peugeot-gurmaks-otomotiv-den-satilik-rifter-870515674/detay aile ve kargo için elverişlimidir, bütçeyi yükselttikçok şükür babamın maaşı düzeldi yardımcıolurmusunuz
  3. Flowy*

Şuan Alabileceğim en iyi doblo hangisi 130k

Geçen dobloyu almışlar :( bende alabileceğim en iyi dobloyu istiyorum en fazla taş patlasın 140k :(
  4. Flowy*

Beyler 130,000 TL'ye araba arıyorum

babamı ikna edebildim doblo felan almaya ıvır zıvır işe yardımcı olurmusunuz :)
  5. Flowy*

130K lık araba Önerisi

Kargo ve aile için en iyi arabayı alıcaz size soruyum dedim bipperi satıp başka araba almak istiyoruz :)
  6. Flowy*

130000 tllik araba önerisi

Biz aile ve kargo arabası istiyoruz diğer bipperi satıcaz taş patlasın 130000 tllik araba istiyoruz yüksek olursada farketmez :)
  7. Flowy*

Neden bu Araba çok kullanılıyor

Fiat doblo çok kullanılıyor bunun sebebi sizce nedir?
  8. Flowy*

Aldıgımız Araba gerçektn iyi mi??

110,000 tl ye araba aldık dün kargo arabası olarak peugeot partner 2015 model aldık motoru tertemiz hiçbir sıkıntısı yok yeni gibi hortumları değiştirildi,motor tertemizlendi içi ve dışı neredeyse , egzoz durumu gayet iyi, hiçbir sıkıntısı yok sizce iyi mi? ?
Top Bottom