Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Arabanın motor bloğu çatlamış olabilirmi

Araba ustadan geldi ve bloğun çatlak olabileceğini söyledi çünkü motorda şakırtı sesi var ve su eksiltiyor fakat internette yağ ve su karışır araba çekişten düşer vs yazıyordu fakat arabada ses ve su eksiltme harici hiçbir sorun yok sizce neden olabilir
  2. A

Parça filosu güvenilir mi

arabaöızın yan kapı çıtası(çevre bandı) kırıldı yenisini de hiçbiryerde bulamadık.Sadece parça filosunda var fakat güvenilir mi emin olamadım.Sizce almalı mıyım?
  3. A

Yardım Araç hararet yaptı sorun ne olabilir

Dün sabah denize giderken araç hararet yaptı ve klima düzgün soğutmuyordu sonra radyatör kapağını çıkarıp baktık su gözükmüyordu bizde oradan su ekledik ve çalıştırdık fakat araba çok zorlanarak çalışıyordu ve gaza basarak çalıştırdım.sonra 30 40 km daha yol gittik ve herhangi bir hararet...
  4. A

mekanikçi mi lastikçi mi

sizce hangisinde çalışmak daha mantıklı
  5. A

Arabanın tavanındaki iz nasıl çıkar

Arabanın tavanında eski sahibinden kalma sahte sunroof vardı onu sökünce bu şekilde yapıştırıcı izi kaldı bunu nasıl giderebilirim
  6. A

Tahmini masrafı nedir

araba toyota auris modeli bilmiyorum
  7. A

Apex Premium Car Care nasıldır

Apex Premium Car Care adlı bir firma buldum 2000 tl ye çizik giderme paketini yaptırmayı düşünüyorum.Burada hiç işlem yaptıran var mı var ise nasıl bir sonuç aldı sizce yaptırmalı mıyım?Veya sizin uygun fiyatlı bir öneriniz var mı benim için önemli olan pasta ciladır bu arada
  8. A

2007 kia rio 1.5crdi km de 4.10 tl yakiyor

Bu kadar yakmasi normal mi yoksa fazla mi yakiyor
  9. A

Eksper raporundaki "on panel alt radyatör sacı ezik hasarlı" nedir?

Ekspertizde on panel alt radyatör sacı ezik hasarlı yaziyor. Bu nedir ve cok önemli mi? Yani almaya engel bir şey mi?
  10. A

Chery alia alınır mı?

Cherry alia 2009-2010 alınır mı? Kullanan veya herhangi bir fikri olan var mı?
  11. A

Geely marka araç alınır mı?

Geely marka araç kullanan veya herhangi bir tecrübesi olan varsa iyi ve kötü yönlerini söylerse iyi olur.
  12. A

Fiat stilo alınır mı?

Fiat stilo araca bazıları sürekli sıkıntı çıkarıyo diyor bazıları ise bakım yaptırdığın sürece sıkıntı çıkarmaz diyor. Bu aracı kullanan var mı ve ya bir görüşü olan var mı?
Top Bottom