Arama sonuçları: *

1. K

Cam filmi ne kadar tutar?

Ön yan camlar ve arka cam 2 numara arka yan camlar 3 numara olacak şekilde kaliteli bir cam filmi ortalama ne kadar tutar? Araç Skoda Superb
  2. K

Arka diskte çıkıntılaşma

Arka fren diskinde elle hissedilen oyukluk var. Balata da ses yapıyor. 1 aya bakımı var arabanın. 1 ay böyle kullansam problem olur mu?
  3. K

Kiralık aracın benizinini fazla verirsem koyarsam parasını talep edebilir miyim?

Kasko araç verdi ve yarın teslim alacaklar.15 gün kullandım. Çeyrek depo alırız dediler. Depo %70 dolu. Benzinin parayı alabilir miyim?
  4. K

Android Auto Poco X3 PRO ile kablosuz bağlantı yapabilir mi?

Telefonun kendi içerisinde android auto yüklü olarak gelmiş. Google play üzerinden indirmişim gibi gözüküyor ve yanlış bilmiyorsam TR'de android auto google play üzerinden inmiyor. Ben de dedim acaba kablosuz bağlantı da destekliyor mu?
  5. K

Nissan Juke 2017 Model

Skypack ve platinium paket buldum sahibinden üzerinden. Bunlardan hangisi daha üst paket? Fiyatlar aynı sayılır ama paket farklı. Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi? 1670603792 Arka koltuklarin diz mesafesi çok az gerçi de. Gene de bı bakmak lazım.
Geri