Arama sonuçları: *

1. Altın_Vizörlü_Adam

Kawasaki ninja zx-4rr da quickshifter varmı

Zx-4rr almayı düşünüyorum ama quickshifter veya onun gibi bir sistem fabrika çıkışlı geliyormu acaba sitesinde var diyor ama videolarda debriyaj kullanarak vites değiştiriyorlar
  2. Altın_Vizörlü_Adam

Motora bindikten sonra boğaz ağrısı

Bu gün hava yağmurluydu (birazda hafif boğaz ağrım vardı) motora bindiktem sonra boğazım ağrımaya başladı sizce ne yapmalıyım
  3. Altın_Vizörlü_Adam

Tek başına motosiklet ile ne yapılabilir

Bende hodna pcx 125 var küçük bir yerde oturuyorum arada motorla çıkıp gezerim ama hiç arkadaşım olmadığından dolayı hep tek başınayım ve bu çok sıkıcı Tek başına neler yapabilirim (Ehliyetim yok)
  4. Altın_Vizörlü_Adam

Motosiklet telefon tutacağı

Merhabalar motorsikletime bir telefon tutacağı almayı düşünüyorum onerebilceginiz bir tutacak varmı bazıları kamera sensörünü bozuyormuş diye duydum sizce nasıl bişey almalıyım Motorsiklet: 2023 honda pcx 125 Bütçe max 300 tl 1695126189 Yardım edin
  5. Altın_Vizörlü_Adam

Motorsiklet koltuğu tamiri

Merhabalar bu sabah motorsikletin uzerinde böyle delikler gördüm büyük ihtimalle kedi yapmış sizce bunu nasıl tamir edebilirim
  6. Altın_Vizörlü_Adam

Marushin kask kafamı agrıtıyor

Sa bende marushin c609 kask var fakat bu kası taktıktan yarım saat sonra kafamın üst tarafını inanılmaz derecede ağrıtıyor sizce bu kaska bişey yapılabilirmi (içine ek sünger vb. Şey koymak gibi) veya bir kask önerebilir misiniz (honda pcx kullanıcısıyım) 1685174937 @blackjacktr Hocam sizde...
  7. Altın_Vizörlü_Adam

Honda pcx 2023 rodaj

Sa ben daha 3 hafta önce sıfır Honda PCX 2023 aldım ve sıfır motorlarda rodaj diye bir şey varmış rodaj nedir nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler ☺️
  8. Altın_Vizörlü_Adam

HONDA PCX 2023 RENK SEÇİMİ

1 hafta sonra sıfır honda pcx 2023 alıcam ama hangi renk alicagima karar vermedim adamların elinde siyah mavi ve beyaz renk varmış sizce hangisini almalıyım yardımcı olun lütfen (motoru satmayacağım)
Top Bottom