Arama sonuçları: *

1. baran'

Öneri RKS REALE 125 hakkında bilgi

Arkadaşlar merhaba yakın bir zamanda motor alıcağım uzun araştırma sonucu rks reale 125 modelini almaya karar verdim sizlerin bu motor hakkında düşünce veya eleştiriniz varsa belirtirseniz çok mutlu olurum. 120k bandında daha mantıklı 125cc öneriniz varsa yardımcı olurmusunuz.
  2. baran'

Benelli 125S alınır mı?

Evet arkadaşlar merhaba bu yıl 16 yaşımı doldurdum ve motor almak istiyorum daha önce sadece 1-2 defa yamaha nmax sürdüm ama ben benelli 125S almak istiyorum şık ve performanslı size sorum şunlar 1-sizce benelli 125S yerine 90.000tl bütçeye alınabilcek daha performanslı ve şık sorun çıkarmıyacak...
  3. baran'

Sizce bu motor alınır mı??

Arkadaşlar selam az önce kullanımdan dolayı küçük çizikleri olan 2022 model 21000 km de 45000tl rks newlight 125 pro buldum yaz sezonu sonu olduğu için motor fiyatları düşüşte şuan alıp yaz sezonu başlarken satsam sizce güzel kar elde edermiyim başka motor öneriniz varmı?(yatırımlık)
  4. baran'

Al-Sat başlamak istiyorum

Arkadaşlar merhaba şuan 16 yaşındayım yakında 17 olcam ve kenarda köşede çalışarak 40.000tl birikmiş param var. Yaşım gençken tecrübe edinmek için kendi paramla motor al sata girmek istiyorum ama hangi motor al sata hızlı gider bunu bilmiyorum bu konuda öneriniz bana verebileceğiniz tavsiye varmı?
Geri