Arama sonuçları: *

1. mardin padişahı

cg me 250 lik dayun orjinal blok takıcam

selam aleyküm arkadaşlar instagramdan dolaşırken bir sayfada 250 lik dayun marka kelle blok gördüm sorduğumda cg me takıldığını öğrendim 13 bin tl fiyatı var normal bir ustada yaptırsak aynı fiyat ama patlayabilir o yüzden orijinal alıp bunu kullanasım var kuba cg 50 pro plusum var 125 lik kelle...
  2. mardin padişahı

Eski model agv kask alınır mı? 1000 tl

Merhaba arkadaşlar Bi yakın abimizde kendisinde agv kask var modeli airtag galiba 1000 TL ye satıyor acil diye sizce alınır mı? full karbonfiber
  3. mardin padişahı

Orjinal ngk buji nasıl bulurum

Merhabalar motoruma uygun ngk buji i arıyorum ama çok yan sanayi olduğu için korkuyorum nereden orijinalini bulurum
  4. mardin padişahı

Cg motoruma han yağı almalıyım

Merhabalar yarın kuba cg 125 ime yağ alıcam arkadaşlar motul 10 40 önerdi ama internetten bakınca bunların farklı türü olduğunu öğrendim 300 TL ye olanı var 180 TL ye olanı var illa motul almalıyım diye bişey sizin tavsiyeleriniz nedir
  5. mardin padişahı

300 200 TL arası motor eldiveni kışlık

Merhaba arkadaşlar kışın el üşütmeyen kaliteli Bi eldiven istiyorum tavsiyeleriniz için sağalun
  6. mardin padişahı

Motorum gaz yemiyor marşda yemiyor

Merhabalar cg 50 pro plus motorum var ama motorum 1 2 saat kullandıktan sonra gaz yemiyor istop ediyor daha bugün 150 TL lik benzin aldım gaz yemeyip marşda yemiyor çalışıyor istop ediyor hemen gazı daha 1470 km de
  7. mardin padişahı

125 lik cg motorum 100 ü geçmiyor

Merhabalar haziranın başlarında aldığım kuba cg 50 pro plus motorum 100 ü zar zor görüyor ve daha ilerisi yok rodaj bitti 900 km min başlarında depoda 6 lt benzin vardı ve 100 kiloyum ondanda olabilir diye düşünüyorum daha hızlı gitmesi için verebileceğiniz öneriler varmıdır
  8. mardin padişahı

1500 TL büççeyle cg için kask

Merhabalar arkadaşlar 125 lik cg ye biniyorum motor çok güven vermediği için başlıktaki bütçeye uygun sağlam ve motorun üstünde yakışan bir kask önerirsiniz çok minnettar olurum
  9. mardin padişahı

Geçen hafta cuma günü aldığım cg motor çok hızlı km arttırıyor

Merhabalar geçen hafta cuma cg motorsiklet aldım 0 bayiden ama sadece mahallede kullandım plaka ehliyet olmadığı için ve neredeyse şuan 600 km ye yaklaştı rodaj bakımına götürecek ama daha 1 ay binen arkadaşlarımın motorları gene aynı cg 300 km de oda benle aynı geziyor evet bazen fazla...
  10. mardin padişahı

Vitesli motor bilmiyorum ama alıyorum

Merhaba arkadaşlar bu ayın sonunda bayiden 0 cg alacağım ama vitesli motor hiç sürmedim ve motoru ayırttım YouTube den bütün vitesli motor videolarını izledim im öğrendim nasıl sürüleceğini vitesi vb dengem hergün bisiklet sürdüğümden dolayı vardır diye tahmin ediyorum
Geri