Arama sonuçları: *

1. B

Mondial zs 180 alınır mı?

Dostlar sürücü kursundan tanıdığım hocamla denk düştük, eldeki motorların çıkarıyorlar, motor bebek gibi tertemiz. Çizik bir kaç tsne var, her şey orijinal, bakımları 3 gün önce yapılmış fişine de baktım. Yağ, filtre, akü değişmiş. Km 32bin de. Mondial bu motoru üretmiyor kaza olursa orijinal...
  2. B

Öneri 200-300 bandında Manuel motor?

Dostlar selamlar, sıfır bir şey arıyorum 200-300 arası bütçem var öneriniz var mı bilgisi olan, keyfi kullanacağım yer yer şehir dışına da çıkabiliriz hatunla bilmiyorum model falan ne olursa bilgisi olan varsa çok güzel olur
  3. B

Yardım Paket için motor önerir misiniz?

dostlar paket atmaya başlayacağım lakin 50 ye 125 lik bir motor önerirseniz çok sevinirim. b ehliyetim var şimdilik bununla idare edeyim bir kaç aya a2 sınıfı ehliyete yazılacağım; kafa bulandıran şeyler yazmayın dostlarım lütfen, 50 ye 125 cc 2 motor buldum marka olarak bilmiyorum o yüzden konu...
  4. B

Bimdeki 125 cc motor alınır mı?

dostlar şehiriçi için almak istiyorum rivero skyjet diye bir marka daha önce duymadım etmedim o yüzden burda konu açıyorum. 50cc ama 125lik olan bildiğiniz model varsa da olabilir bu arada motorsiklet konusunda çok fazla bir tecrübem yok maalesef o yüzden yardım ederseniz bunun dışında başka bir...
  5. B

Sizce mondial trismo 50 cc mi? yoksa mondial wing i 50 mi? yardımmm

Sizce mondial trismo 50 cc mi? yoksa mondial wing i 50 mi? kız kardeşim için alacağım hediye olarak sizce hangisini almayalım arkadaşlar bilgisi olan varsa yardım için çok minnettar kalırım
Geri