Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

Öneri Motosiklet göçük düzeltecek usta önerisi

Selamlar motorumun deposunda yan yatmadan dolayı ufak bir göçük var istanbul içi bunu düzeltebilecek güvenilir işini güzel yapan bir usta bilen varsa yazabilir mi ?
  2. Birol Azak

Yardım Motosiklet plaka çıkarma ve vekaletname

Selamlar 2 gün önce bayiden ön sipariş ile 0 ktm duke 250 aldım satış temsilcisi plaka ve ruhsat işlemleri için vekalet vermem gerektiğini söyledi ve aşağıdaki kağıdı verdi. Vekalet versem bir sorun olmaz değil mi ? Bu hukuksal konularda biraz zayıfım kusura bakmayın. (Karalı alanlrda...
  3. Birol Azak

Öneri Başlangıç Motosikleti Önerisi 250NK/250SR

Selamlar seçimden önce yani önümüzdeki hafta motor almak istiyorum normalde aklımda duke250-gsxr250 vardı ama 250lik bir motora o fiyatları vermek mantıklı gelmedi. Şuan 80-90k'ya 2023 model 250nk yada 250sr alıp 1 yıl sonra satıp ninja 400 almayı planlıyorum sizce mantıklı mı ? Hem bu 1 yıl...
  4. Birol Azak

Scorpion R1 Karbon kaskı iyi midir ?

Selamlar yeni A2 ehliyete yazıldım 1-2 ay içinde motor alıcam ondan önce ekipmanları toplıyım dedim sizce bu kask iyi midir ? Veya başka öneriniz varsa 10k civarı öneri alabilirim. Şimdiden teşekkürler...
  5. Birol Azak

450CC Motor Başlangıç Motoru Olur mu ?

Selamlar , 90k ya 250sr almak istiyordum ama sonra 2023 şubat mart gibi 450sr'ın türkiyeye geleceğini öğrendim sizce 150-160k ya 450sr almak mantıklı mı ilk defa motor süreceğim yaş 19 bütçe sıkıntısı yok.
  6. Birol Azak

Öneri Kredi ile Motor Almak Mantıklı mı ?

Selamlar 19 yaşındayım ve oyun tasarımı işiyle uğraşıyorum düzenli bir gelirim var ve motor alma hayalim var sizce ortalama 30-36 ay vade ile 70000-80000 TL kredi çekip motor almak mantıklı mı ? Ailemle yaşıyorum ve herhangi bir giderim yok. Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim , şimdiden...
Top Bottom