Arama sonuçları: *

1. A

Öneri 200 bin tl bandında motorsiklet önerisi

200 bin tl kadar bütçem var. ne önerirsiniz? naked racing vs hiç fark etmez marka model öneri lazım sadece.
  2. A

Yardım Plakamı sorguladım aracın modeli farklı yazıyor

motorsikletimin plakasını 5664den sorgulayıp hasar kaydı var mı acaba diye bakmak istedim. motorsikletim benelli 125s. motorun modeli olarak benelli tnt250 yazdı. bunun sebebi ne? ruhsata motorsikletin modelini yanlış mı işlemişler? ne yapmam gerekiyor? nereye gidip düzelttirebilirim?
  3. A

Motorda Susturuculu Egzozla Ceza Yer Miyim?

125lik motorum var. kocaman kötü duran bir egzozu var (orjinal egzoz). yüksek sesi de sevmem baş ağrısı yapar. sırf görüntü olsun diye egzoz taksam ceza yer miyim? ses orjinal ile aynı bütün susturucuları takılı olucak. headers değişmicek katalizörlü headers olucak yani. aldığım egzozda full...
  4. A

Öneri Katlanır Ayna Önerisi Lazım

bn125s aldık. orjinal aynası katlanmıyor. yeni katlanır ayna alıcam. önerilere açığım. gidon üstüne normal şekilde alıcam bu arada. gidon ucundan değil yani.
  5. A

Yardım Benelli 125s alınır mı?

cumartesi benelli 125s almayı planlıyoruz. şikayet var sitesine bakınca motordan vazgeçme düşüncesi gelmeye başladı. servisler umursamaz gibi yedek parça yok gibi fln çok laf eden olmuş. sizce cidden kullanıcısı varsa soruyorum. alınır mı?
  6. A

Yardım Cumartesi Seçimden Dolayı Nöbetçi Noterler Kapalı Mı?

arkadaşlar cumartesi günü motorsiklet alıcaktık. birisi bana cumartesi günü seçim öncesi olduğu için noterler kapalı dedi. cidden gerçek mi? internetten bunla ilgili bişi var mı diye baktım göremedim bişi. bilen var mı açık mı yoksa kapalı mı?
  7. A

Öneri Motorsiklet Ekipmanlarını Nereden Alabilirim?

birkaç ay sonra motorsiklet alıncak. kask mont ve eldiven alıcam. manisada yaşıyorum. manisada veya izmirde motorsiklet için ekipman alabileceğim nereler var?
  8. A

Öneri Motorsiklet ekipman önerisi

Motorsiklet kaskı olarak ls2 alıcam eldiven olarak trendyoldan buldum çok kullanan gördüm ama motorsiklet montu olarak hangi marka ne almalıyım bilmiyorum. Motorsiklet montu önerisi lazım. Link paylaşırsanız veya marka model söylerseniz çok sevinirim. 5000 TL bütçe var mont için.
  9. A

Öneri A1 ehliyeti ile alabileceğim motorsikletler nelerdir?

a1 ehliyet ile ne tarz motorsikletler önerirsiniz? en fazla 100k olacak şekilde sıfır öncelikli olması daha iyi olur. ailem alıcak o yüzden sıfır almayı tercih ederim diyor. ben ise ikinci el alalım daha iyi bir şey alalım diyorum. sizce hangi motorsikletleri alabilirim o fiyata? ve ailemi...
Geri