Arama sonuçları: *

1. F

Motorun tekeri janttan çıktı

Yolda giderken motorun tekeri bir an da janttan çıktı 60 la falan giderken baya bi savruldum tekerlekçiye götürüceğim havası inmiş bisiklet pompası var tek tekerlekçi biraz yakınım da bisiklet pompası ile biraz şişirebilir miyim gider mi?
  2. F

Bir kaç aya MT25 alıcağım sorum var

2. el de hep MT25 var ama sıfır yok bilmediğim için soruyorum bayiilerde sıfır falan yok mudur MT25?
  3. F

Ailemi Motosiklet konusunda ikna edemiyorum

17 yaşındayım ve 6 aydır falan motosiklet hevesim var bunu babama 1 ay önce dedim ilk dediğimde bir şey yoktu ama yaz geliyor çalışıcağım için tekrar konuyu açtığımda scooter al diyor alırım almasına ama o tarz sevmiyorum vitesli naked touring motosiklet seviyorum diyorum almam olmaz diyor 125cc...
  4. F

125CC'LIK BAŞLANGIÇ MOTORU

bütçem 60 - 70k arası bir model beğendim RKS 125R aslında drift l alıcaktım bundan önce ama zam gelmiş şimdi yazın alıcağım için dahada zam gelmesi olası ve ben bu parayı denkleştiremem sizce başlangıç için RKS 125R iyi midir ?
  5. F

Drift L 125 mi? TVS Raider 125 mi ?

Drift L 125 mi? TVS Raider 125 mi? Motor almayı düşünüyorum ama 2si arasında kaldım ilk motorum olucak başlangıç motoru olarak karar veremedim drift l çok kronik sorunları var diyorlar raiderda ise kampana fren var çok kararsız kaldım
Geri