Arama sonuçları: *

1. E

Uyguna r25 denk getirmek ve modifiye

merhabalar yakın zamanda r25 almayı düşünüyorum bütçem 300 bini zorluyor ama genel itibari ile 250 260 bin arası r25 bakıyorum birazdaha karın yağmasını bekliyorum ne küdür yüksek model düiük km denk getirebilirsem o kadar iyi ama şimdi ben biraz oynamak istiyorum motorla modifiye olarak ne...
  2. E

Motorla giderken gazı kesmeden debriyajı sıkmak

Ben böyle bir hata yaptım dalgındım gazı kesmeden debriyaja bastım normalde böyle durumda motorun bağırması lazım ama o an ne yaptım inanın bilmiyorim galiba vites değiştirmeyedemi çalışıtım bilmiyorum tek bildiğim şey motordan taaaaaaakkkk diye kaskın içinden dahi gayet iyi duyabilcek şekilde...
  3. E

Ehliyet yazılı sınavını geçtim Şimdi süreç nasıl işliycek

bugun yazılı sınavı geçtim sınav genel olarak bana kolay geldi 20 dk içerisinde yaptım ama 4 5 tane zorlayıcı soru vardı ve taş çatlasın 8 10 tane test çözmüşümdür çokda kasmaya gerek yokmuş neyse şimdi süreç nasıl iliycek a1 ehliyetı alıyorum 2 hafta boyunda kursun verdiği saatlerde kursamı...
  4. E

Rodajdaki motoru 10 bin devirde sürmek

Arkadaşlar motorum srk 125r daha cumartesi günü getirdik bayiden ve 28 km de bugün okula bu motorumla gittim rodajda olduğu için 5 6 bin devri geçmiyorum 6 bine ise bilerek yükseltmiyorum arada yanlışlıkla 6 bin oluyor neyse bugün elimden gelmeyen şeylerden ötürü ve yanlışlıkla motorum...
  5. E

Rodajdaki motoru sürekli istop ettirmek zararlı olurmu

merhaba arkadaşlar ilkm otorum olarak srk 125 r aldım dün geirdik bugün süreyim dedim ilkinde vitesi attım ama debriyajı sıkmadığım için üstop etti diğer seferde debriyajı hızlı bıraktım bu böyle böyle devam etti nerdeyse 7 8 sefer istop ettirmişimdir bazende tam istop edecekken debriyajı...
  6. E

Rsk srk 125r satılırmı

beyler merhaba ben bu motoru 130 a aldım bayide teslim alcaz yakında ama aklıma soru takıldı motoru 1 sene sonra satmak istesem satarım ama fiyatı ne kadar olur sarı sitede 500 kmde olanlara 120 yazmıslar ben 1 yılda 4 5 bin km yapsam ufak tefecek çizikleri olsa sizce kaça gider tabi burda...
  7. E

Motor aldığım için moralim bozuk

Evet yaşlı okumadınız motor aldığım için moralim bozuk oysaki parayı atmadan önce 135 bin TL hesabımda olduğu zaman Gayette mutluydum ama para gittikden sonra hesapda kuruşları görünce kafama bir şey dank etti ben artık nasıl para biriktircem öncelikle ne motor aldığımı benim daha önceki...
  8. E

Bu motor alınır mı??/Bu satıcı güvenilir mi?

Merhabalar arkadaşlar bütçem 100k ve 125 CC motor bakıyorum 125 CC birçok motor var ama hiçbiri srk 125r gibi durmuyor falcon olsun tvs olsun ns olsun baktım hepsine ama srk bı ayrı güzel geldi gözüme ve srk da karar kıldım ama daha başka bir motor tavsiyeniz varmı ya da bu motorda şu sıkıntı...
  9. E

Srk marka motor alınır mı?

ilk motorum olcak ya qj srk 125r ya da rks srk 125r alacağım ama bu markalar çin ve evet şimdi gelip çinden hiçbirşey alınmaz diyenleriniz olcaktır ama ne yapalım japon gurubuna paramız yetmiyor ve mecbur bir motora binmemiz lazım benim içim sindi ama parça sıkıntısı yaşarmıyım diye düşünüyorum...
  10. E

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

İlk defa motor alacağım daha motor kullanımını bile çok iyi bilmiyorum kuzenim sr 250'lik kullanıyor sana öğretirim önemli değil sen motoru almaya bak diyor ve bana RKS 125r ı öneriyor bütçem 60 70k arası yaşım 17 A1 ehliyet alacağım sizce bu motor nasıl öncelikle motor bilgim sıfır ve diğer...
Geri