Arama sonuçları: *

1. denizbulut

Motor Ekipmanı Tercihi Hakkında

Merhabalar , ekipman alacağım ve seçtiğim bir kaç parça var ve satın almadan önce sizlere danışmak istiyorum. Yazlık veya mevsimlik ürünler bakıyorum genel olarak. 1.80 100kg bir vücuda sahibim. Motor olarak 250sr kullanıyorum. Şuan hazırda ekipman olarak sadece kaskım mevcut ve sırasıyla her...
  2. denizbulut

Motor Ekipman Önerisi

Kask hariç komple ekipman arayışım mevcut. 20-25k gibi bir bütçe var. Öncelik Ceket , eldiven ve pantolon. Duruma göre + bot. İnterkom olarak kn6100 düşünüyorum. Önerilerinizi alabilirim.
  3. denizbulut

10K Bütçe ile Kask Önerisi

Dostlar selamlar , sıfırdan motora başladım. Bayiden 0 250 SR satın aldım. RS200 Alsaydın diyen arkadaşlar elbet olacaktır fakat elimde nakitim olmadığı için SR aldım. Bütçem dahilinde Kask bakıyorum şuanda. Beden XL. Motoru nardo gri satın aldım motorla da uyumlu olmasını istiyorum. Kapalı kask...
  4. denizbulut

110K Taksitle Motor Önerisi

Merhabalar Dostlar Kredi kartımda 110K Limit var (axess) Bu bütçe dahilinde 12 taksit ile motor arıyorum. Aklımda şuan için Mondial Extreme 200 ve Superlight 125 var Mondial alırsam eğer supermotoya çevirme gibi bir amacım var. Mondial 70k , Superlight 110k. Tarz olarak cross ve chopper...
Geri